Школа писанкарства «Намалюю писаночку!» знову відчиняє свої двері

Поділитися

Школа писанкарства «Намалюю писаночку!» при «Молодій Просвіті» знову відчиняє двері з 23 березня по 8 квітня 2012 року.

Протягом п’ятиденного курсу відвідувачі школи навчаться техніці розпису писанок, дізнаються про українські традиції святкування Великодня, знайдуть нових друзів та просто чудово проведуть час. До участі в школі писанкарства запрошуються як діти та молодь, так і дорослі, адже захід уже давно став сімейним. Крім цього організатори завжди раді новим майстрам та волонтерам, які готові працювати із дітьми в навчальних групах школи. Аби стати її учасником потрібно попередньо зареєструватись за номером (0352) 25-06-90 або за адресою м. Тернопіль, вул. Й. Сліпого 3.

Проводиться школа «Намалюю писаночку!» в Тернополі та області уже 4 роки поспіль. Її метою є популяризація українського народного мистецтва та організація цікавого дозвілля молоді. Та й зрештою це чудовий спосіб підготуватись до Великодня, адже писанка є неодмінним атрибутом цього свята. Організатором заходу є ТОО ВМГО «Молода Просвіта».

Цьогоріч школа писанкарства протягом двох тижнів пропонуватиме уже традиційні безкоштовні курси навчання та заняття у платних групах. А ті, хто не має змоги навчатись цілий тиждень, може запросити волонтерів школи для проведення кількагодинних майстер-класів. Усі необхідні матеріали для роботи під час навчання забезпечуватимуться організаторами, учасники платного курсу, які навчатимуться за іншою програмою в малих групах, отримають набір для розпису писанок у подарунок.

Після завершення навчання Тернопільська «Молода Просвіта» традиційно проведе святкове закриття школи писанкарства «Намалюю писаночку!», де відбудеться виставка робіт учасників та нагородження їх дипломами і подарунками.

Тож відкладіть на кілька годин свої турботи та завітайте до майстерні школи писанкарства, де ви власноруч зможете створити маленьке великоднє диво!

 

19.03.2012.

 

Прес-секретар ТОО ВМГО «Молода Просвіта» – Марія Шаплай – 0978286946, murusj@ukr.net

Анекдот тижня: мер Тернополя Сергій Надал готовий довести, що був тверезий на ефірі “Радіо Ера”

31 березня відбудеться загальний суботник-поїздка у центр післяопераційної реабілітації тварин у с.Дичків