Сьогодні у Тернополі будуть “паритись” підприємці, які “лягли” під Наташу Королевську і владу

Поділитися

26 березня о 13-00 в конференц-залі №2 (3 поверх) готелю «Тернопіль» тернопільська делегація проведе прес-конференцію на якій детально представить результати Форуму та дії Тернопільської обласної мережі ГАУ з виконання рішень Форуму.

22 березня представники найбільшої в Україні громадської мережі  – Громадянської Асамблеї України, що об’єднує понад 400 громадських та експертних організацій з усіх регіонів України, на IV-му Форумі ГАУ розглянули питання подолання, об’єднаними зусиллями громадських організацій, кризи демократії  в країні та підтримали під стінами Верховної Ради  вимоги щодо прийняття закону «Про громадські об’єднання».

На Форумі ГАУ були представлені дані щодо чітко сформованих тенденцій порушення прав і свобод громадян України, що є ознаками глибокої кризи демократії в країні.

 

Ключовими питаннями, розглянутими на секційних засіданнях Форуму, які мали сформувати позиції громадянського суспільства щодо протидії тенденціям згортання демократії,  були:

o             розвиток громадянського суспільства, посилення його впливу на формування суспільства з європейськими стандартами прав людини, прозорості, підзвітності та відповідальності влади, поширення кращих практик самоорганізації громадян.

o             механізми впливу  громадськості на забезпечення прозорих, чесних, продуктивних для країни парламентських виборів – 2012 року

o             формування громадських механізмів втілення ідеї Конституційної Асамблеї України, з якою виступила Громадянська Асамблея України в 2007 році.

За результатами роботи Форуму було прийнято:

Заяву IV-го Форуму Громадянської Асамблеї України з питань дотримання прав людини і основоположних свобод та розвитку громадянського суспільства

Заяву IV-го Форуму Громадянської Асамблеї України щодо виборів народних депутатів України у 2012 році.

Заяву  IV-го Форуму Громадянської Асамблеї України з питань конституційної реформи та Конституційної Асамблеї

Сьогодні чоловіки мають змогу поцілувати найвродливішу телевізійну журналістку Тернополя

У Тернополі прем’єра: “Украдене щастя” (відеоексклюзив)