Де сьогодні у Тернополі “пропададе” інтелігенція?

Поділитися

28 квітня, субота

9.00 – Початок роботи фестивалю” Джура-фест-2012″

10.00 – Зустріч Олександра Хоменка і презентація книг «Есеї республіканської осені» від видавництва «Джура», а також Василя Габора і презентація літературного проекту «Приватна колекція» від видавництва «Піраміда» та спілкування із Володимиром Даниленком у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці (бульв. Т.Шевченка, 15).

11.00 – Презентація з автограф-сесією книги вибраних поезій Петра Коробчука «Боса флейта». Стенд видавництва «Твердиня».

11.00 – Вручення відзнак переможцям фестивалю «Джура-фест» у номінаціях «Дитяча книжка», «Поезія», «Проза», «Гуманітарні дослідження». Нагородження відбудеться в Тернопільському замку.

11.00 – Презентація книги «Легенди Тернополя» та книги Олександра Хоменка «Есеї республіканської осені». Стенд видавництва «Джура».

12.00 – Зустріч Василя Габора і презентація літературного проекту «Приватна колекція» від видавництва «Піраміда» та спілкування із Володимиром Даниленком у Тернопільській обласній бібліотеці для дітей (вул. Коперника, 17).

12.00 – Теоретико-методологічний семінар «Збереження демократії. Ідеології як фактор виборчого процесу» в прес-центрі Українського дому «Перемога». Проводить Тарас Возняк (культурологічний часопис «Ї») за участю провідних політиків, літераторів і представників ЗМІ у Тернополі.

12.00 – Автограф-сесія Ганни Осадко та презентація нової поетичної збірки Ганни Осадко й Олександри Шевченко «Лаванда & Розмарин. Поетично-кулінарний арт-бук». Стенд видавництва «Навчальна книга «Богдан».

12.30  – Автограф-сесія майстра мініатюр Левка Скопа та презентація його «Пересопницького Євангелія». Стенд видавництва «Коло».

12.30 – Зустріч Олександра Хоменка та презентація його книги «Есеї республіканської осені» від видавництво «Джура»у бібліотеці №8 для дорослих (вул. Б.Лепкого, 6).

13.00 – Зустріч Тетяни Пишнюк і презентація її книги «Гра в королеву» від видавництва «Джура» у бібліотеці №5 для дорослих (вул. Злуки, 33).

15.00 – Зустріч Олександра Хоменка та презентація його книги «Есеї республіканської осені» від видавництва «Джура» у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді (вул. Нечая, 29).

19.00 – Завершення роботи фестивалю і від’їзд учасників.

Неймовірно! У Тернополі “захистили ананаса” (відео)

Як у Тернополі барди “розважались” (відео)