День кар’єри у Тернополі

Поділитися

Студенти, випускники, всі ті хто шукають чи просто хочуть змінити роботу прийшли на День Кар’єри, влаштований міжнародною організацією AIESEC.

Загалом захід відвідало близько тисячі людей, понад 500 зареєструвалися, – розповідає керівник проекту Оля Мальчик. – Це випускники, молоді спеціалісти. Такі ж заходи проходять ще у 18 містах України.

Молодь мала можливість самостійно почути інформацію про компанії та їх вакансії від самих працедавців і з’ясувати всі організаційні моменти, а не витрачати тижні на перегляд видань з працевлаштування в інтернеті та інших ЗМІ. Свої вакансії пропонували більше десятка роботодавців, компаній-лідерів на тернопільському і всеукраїнському ринках. Так, наприклад “МOST-Україна” – компанія із центральним офісом в Тернополі, яка напряму представляє відомі світові бренди в галузі деревообробного обладнання Wood-Mizer та STIHL.

– То є питання майбутнього. Наша компанія росте і розшируюється, – каже директор ТОВ “МOST-Україна” Іван Вінницький, – а тому ми постійно відчуваємо потребу в кадрах. Це і регіональні менеджери, і працівники офісу.

Учасники ярмарку могли пройти профорієнтаційни тести, дізнатися як правильно презентувати себе, залишити резюме роботодавцям, які їх зацікавили і навіть пройти співбесіду просто на місці.

Вікторія Барабаш, студентка ТНЕУ:
– Мене зацікавив даний захід, бо я хочу мати в майбутньому хорошу роботу. Залишала резюме, в кількох компаніях. Сподіваюся, цей захід буде корисним для багатьох і дякую організаторам.

У Кременці відбудеться фестиваль вуличних танців!

У Бережанах шукають промоутерів