Допоможіть врятувати Дмитрика Лящука

Поділитися
У відділенні з’явився зовсім крихітний малюк – Діма Ляшук.Хлопчику рік і три місяці. Дмитрик ще грудна дитинка і в мами на руках він на хвилинку забуває про крапельниці та уколи. Малюк не вміє розмовляти, але вже показує, що йому потрібно подати. Дімка дуже любить домашніх тварин і «читати» книжечки.

Наш перша розмова з мамою почалась з того, що мама Олеся відразу попросила написати в інтернеті, як захворів Діма, щоб інші мами були дуже уважні до своїх малюків. Хвороба синочка прийшла в сім’ю Ляшуків тихо і непомітно. Коли Дімі було близько шести місяців мама почала помічати синці на тілі у сина. Мама зверталася до лікарів, але тоді їй нічого конкретного не сказали. Синці то з’являлися, то зникали, але вони не турбували хлопчика. Мама вирішила, що якщо лікарі так спокійно ставляться до цих синців і не направляють на додаткові обстеження, значить дійсно нічого страшного. Тільки через вісім місяців страшний лейкоз проявив себе поганим самопочуттям і стрибками температури.

Дімі вже три тижні капають хімію. Поки що новини у нас в основному тривожні. У хлопчика підтвердився лімфобластний лейкоз, тип про В. Цей вид лейкозу у порівнянні зі звичайним лімфобластний важче лікується і частіше дає рецидиви. Крім того, Діма ще дуже маленький. Але ми будемо сподіватися на краще.

Крім Діми в сім’ї є ще дві дівчинки. Мама перебуває в декретній відпустці, тато працює водієм у приватного підприємця.

З грошима у сім’ї вже важко. За перші три тижні лікування витрачено близько 10 000 гривень.Мама говорить про те, що вони продадуть корову. Але корова – це кілька флаконів Нейпогену, а далі? Сім’я Діми сподівається тільки на добрих людей. Допоможіть їм врятувати синочка!

Будь ласка, моліться за мл.Дмитра. Хлопчик хрещений в УПЦ МП.
=======================================
Поможіть хто чим може
Реквізити для надання допомоги
Рахунок в Приват Банку 4149437714144019
Призначення платежу – добровільна пожертва для Ляшука Дмитра
=======================================

Розгубленість сьогодні – це очевидний стан усього нашого суспільства, спричинений поступовою втратою традиційних цінностей

Воістину воскрес!