Голова Тернопільської облради заклав у бюджеті 750 тисяч на поїздки до ресторану

Поділитися

Тернопільська облрада  уклала угоду з комунальним автотранспортним підприємством на транспортні послуги з обслуговування посадових осіб облради в березні-грудні вартістю 754 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Дане підприємство має власну ремонтну базу, автомашини, виробничі приміщення, приміщення для стоянки автомобілів у міжзмінний час, володіє автомобілями відповідних класів, необхідних для надання транспортних послуг з обслуговування посадових осіб Тернопільської обласної ради», – йдеться в обґрунтуванні закупівлі, повідомляють “Наші гроші”

Водночас, облрада не повідомляє, що ці кошти підуть  на поїздки голови Тернопільської облради Олексія Кайди до ресторану “Класік”. Саме там, на бульварі Тараса Шевченка, фактично щодня можна побачити службовий джип Кайди. Левову частку витрат несе бюджет,найімовірніше, на щотижневі поїздки Кайди до Львова, де мешкає його сім’я.  Адже значну частину зарплати Кайда обіцяв давати на благочинність. За мізер, який залишається із зарплатні, на приватному транспорті не дуже поїздиш при теперішніх цінах на пальне, а в електричці “Тернопіль – Львів”  голови облради ніколи не бачили.

Не має фінансових витрат на службове авто перший заступник голови облради Сергій Тарашевський. Адже службову “Шкоду-Октавію” вкрали ще кілька років тому. Заступника Боберського частіне можна побачити пасажиром таксі, ніж у службовому авто.

Чи не забагато коштів заклали на задницю голови Тернопільської облради?

Інше питання – тариф на перевезення автотранспортного  підприємства. Як відомо, Тернопільська облдержадміністрація доволі часто відмовляється від послуг цієї фірми облради, оскільки її послуги дорожчі, ніж у таксі. Свого часу автор цих рядків бачив накладну, де дорога до найближчого до Тернополя  райцетру – Збаража, коштувала 1000 гривень!

Можливо, хтось із активних депутатів Тернопільської облради поцікавиться, за яким тарифом їздить Олексій Кайда?

Хоптян бігає за тракторами Гути, Білика, Крижовачука, Чайківського і Гаца, щоб порахувати скільки наорано для приватного бізнесу

Від Тернопільщини у Верховній Раді сьомого скликання буде 5 нардепів-мажоритарників