Конфліктів між жителями Підволочиська в інтернеті вилився в суд і 500 гривень моральної компенсації

Поділитися

Користувачів інтернету в Україні починали притягати до відповідальності за необережні коментарі в соціальних мережах і за непристойні фотографії на сайтах знайомств.

Про це повідомляє Weekly.ua з посиланням на дані правоохоронних органів.

За інформацією журналу, вже зафіксовано низку випадків, коли користувачі мережі понесли відповідальність за такі правопорушення у мережі.

Суд розбирав один з конфліктів між жителями Підволочиська Тернопільської області, які в мережі “Вконтакте” вступили в конфлікт.

Родичі одного з них (неповнолітньої дівчинки) подали в суд на іншого користувача за висловлювання на адресу їхньої сім’ї. За образу позивачам вдалося стягнути з кривдників 500 грн. моральної компенсації”, – йдеться в публікації.

Подібний випадок стався також у Вінницькій області. Користувач мережі “Одноклассники” в суді оскаржував слова свого знайомого про те, що він поганий батько.

До відповідальності притягуються і ті користувачі, які з метою інтим-знайомств розміщують на сайтах знайомств свої фотографії в оголеному вигляді.

На початку року на лаву підсудних потрапив консультант з маркетингу з Києва, що розмістив три свої фото в оголеному вигляді на популярному сайті знайомств Mamba.ru.

Незабаром міліція затримала його, і чоловікові “світив” реальний тюремний термін. Від серйозних наслідків його врятувало лише те, що колектив “рідного” підприємства погодився взяти його на поруки.

Історія Тернополя. “Ремонт” Надставної церкви

Тернопільським випускникам! Вся інформація! Достовірно!!! (відео)