Оголошено мобілізацію на «Гурби – Антонівці»

Поділитися

З 28 квітня по 1 травня 2012 року відбудеться найбільша в Україні військово-патріотична теренова гра «Гурби-Антонівці – 2012». Гра проходить на території одразу двох областей (лісовий масив площею 24 км² біля села Антонівці на Тернопільщині та в урочищі Гурби Рівненської області) та безперервно триває протягом трьох діб.

Теренову гру було започатковано ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес». Назву вона отримала в честь най масштабнішого бою в історії Української Повстанської Армії, який відбувся в кінці квітня 1944року, саме на цій території.

Теренівка веде свою історію з 2003 року. Цього року «Гурби» святкують своє десятиліття! Протягом 2008-2009 років гра вийшла на міжнародний рівень – її відвідали гості з Польщі, Білорусі та Росії. Більше трьох тисяч молодих людей з різних громадських організацій, регіонів України та із закордону вже взяли в ній участь, здобувши нові враження, друзів і перемоги. Гра відбувається за підтримки Тернопільської обласної та міської рад.

Суть теренової гри полягає в тому, що учасники діляться на дві команди (курені), які змагаються між собою за прапори одна одної та за кількість «вбитих» гравців суперника. При цьому кожна з команд суворо дотримується правил чесної гри, прояви негідної поведінки та порушення правил під час її проведення можуть каратися дискваліфікацією гравця; пияцтво тут суворо заборонено.

Правила десятих ювілейних Гурбів зазнали якісного оновлення! Цього року проти стандартних двох куренів (жовтого та червоного) діятиме ще й курінь диверсантів, сформований з 30 гравців – ветеранів «Гурб». За дотриманням правил слідкують спостерігачі, основні суддівські функції здійснює Рада Вищих Спостерігачів.

Війна «на два фронти» для кожної з трьох команд, можливість різноманітних тактичних комбінацій, складність в визначенні переваги та при підрахунку «вбитих» і «поновлених» гравців, – все це змушує команди атакувати і здобувати перемогу.

Детальнішу інформацію про гру (враження учасників, правила та положення, відео, фотографії, статті та ін.) можна знайти тут: http://gurby.org.ua/

Усі, хто має бажання взяти участь у спортивно-патріотичній тереновій грі «Гурби-Антонівці-2012», мають зголоситися до 20 квітня 2012 року  на сайті http://gurby.org.ua/.

Кращі учасники будуть нагороджені цінними подарунками від Молодіжного Націоналістичного Конгресу. В честь ювілейної десятої річниці призовий фонд гри становить еквівалент 10 000 грн.

 

Довідка:

(044) 234-70-20

(096) 188-37-93   Іван

Пугачова розповіла як Галкін потрапив до неї в ліжко

«Люстрація» чи «Люстрамочилово»?