Олексій Кайда «зіграв вар’ята»

Поділитися

Вчора на прес-конференції голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда не захотів визнати себе популістом. На питання про причину відсутності членів партії «Батьківщина» під час останнього пікетування облдержадміністрації з приводу намірів Президента запровадити другу національну мову, почав запевняти, що після підписання угоди про спільні дії між керівникам обласних організацій ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та «Фронту змін» ця угода належним чином виконується. Певне, лідеру тернопільської «Свободи» простіше було зіграти вар’ята, ніж зізнатися, що читав заяву нардепа  Василя Деревляного про те, що даний захід був популістським і що ВО «Батьківщина» не має намірів брати участь у спільних акціях із політиками-популістами.

«Ми проводимо спільні акції, спільні голосування в районах. Те, що членів «Батьківщини» не було на останньому пікеті з приводу намірів Президента запровадити другу національну мову, то я впевнений, що там був форс-мажор і вони просто не встигли на цей захід. Жодних непорозумінь у нас немає», – переконував у неправді присутніх Олексій Петрович.

Забрехавшись,  Кайда пообіцяв з’ясувати причину відсутності членів «Батьківщини» особисто у В.Деревляного.

Як відомо, ще 27 березня народний депутата України Василь Деревляний в ефірі тернопільської телекомпанії ТТБ на питання ведучої  «у дні вшанування пам’яті Тараса Шевченка партія «Батьківщина» окремо проводила покладання квітів до памятника Кобзаря. Також, ви не брали участі в нещодавній акції проти другої державної мови, що проводили демократичні сили біля ОДА. Поясніть цю ситуацію?» відповів наступне:

– Ви знаєте, що вже декілька років покладання квітів до пам’ятників патріотів України ми проводимо окремо від влади. Як ми можемо це робити пліч о пліч з людьми, які не поважають, знущаються та нищать все українське. Нещодавно нам повідомили наші члени партій, що у школі с. Мишковиче директор зняв портрет Тараса Шевченка і на його місце повішав портрет Януковича, аби сподобатися владі. Щоб виправити цю ситуацію та не допустити подібного у інших освітніх закладах районів, ми ініціюємо питання на розгляд сесій райрад щодо заборони вивішування фото політиків сучасності у згаданих закладах. І мене обурює, що нашу ініціативу, готуючись до виборів, перетягують на себе деякі місцеві політики та народні депутати, замість того, щоб самим щось робити для області. Це ж стосується і тих політиків, які замість виступати проти розграбування земель Тернопільщини, захищати інтереси тернополян, захищати Почаївську Лавру від приватизації, сьогодні пікетують під ОДА проти другої державної мови. Жодної доцільності, окрім популізму цей їх пікет не має. От коли б більш масово вони зібралися по цьому питання пікетувати Банкову, наша політична сила першою б приєдналася до цієї акції. Хоча, до нами організованих акцій протесту як у Києві так і у Тернополі місцеві демократи ніколи не спішили долучатися. А акцій протесту ми провели чимало і проти злощасних та нищівних ініціатив та реформ влади, і проти злочинної діяльності представників влади в Тернопільській області. До прикладу ось листівки, які розповсюджувалися під час акцій протесту у Тернополі , а також у столиці (з приводу інформації на першій листівці було проведено 10 акцій протесту в Києві та Тернополі)

 

 

 

У Тернополі декан факультету переробних і харчових виробництв технічного університету спокусився на тисячу доларів хабара

Файне місто Тернопіль все ще живе у 90-х. Ось тільки рекетири на “Бентлі” трусять лише нещасних студентів