Проблеми з очима з’являються тоді, коли вони не витримують навантаження. Що робити? Спитати поради у тернопільській “Клініці Медікус”

Поділитися
Коли очі невитримують навантаження, у такому разі м’язи спазмуються, і це спричиняі неприємні відчуття, пояснюі лікар-окуліст поліклінічного відділу Тернопільської міської клінічної лікарні швидкої допомоги Оксана Сухінська.

    – Часто через тривале сидіння перед комп’ютером знижується зір, – помітила вона. – Але спочатку не важко помітити, бо зір знижується поступово.
Причому на очі різних людей комп’ютер діє по різному. Тому сказати, що через нього зір знижується в усіх, – не можна, зауважує лікар.
– Я знаю дівчину, яка щодня працює близько восьми годин за комп’ютером, а потім інколи ще дві години займається за тим самим монітором вдома, – розповідає пані Сухінська. – Але у неї зір хороший.
Інша пацієнтка у дитинстві занадто часто дивилася телевізор. До того ж її батьки носять окуляри. Отож схильність до втрати зору у дівчини – спадкова, повідомляє сайт “Клініки Медікус”

Телефон для довідки 52-57-57

Комп’ютер викликає порушення зору вже через годину

Невиконання судових рішень сільськими головами породжує нові кримінальні справи