Продуктові набори роздали 200 жителям Тернопільської області

Поділитися

З ініціативи голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна 200 громадян області отримали продуктові набори від учасників сільськогосподарського ярмарку, що пройшов сьогодні на теренах міста. Ця акція започаткована у рамках програми голови ТОДА Валентина Хоптяна «Будуємо нову Тернопільщину».

«Така акція спрямована на те, щоб надати адресну допомогу людям, які цього справді  потребують, – каже Валентин Хоптян. – Сьогодні 200 осіб в області отримали дані продуктові набори, де є гречка, ковбаса, цукор, масло, сир, шинка і таке інше».

Голова облдержадміністрації каже, що такі акції проводились минулого року і в 2012 малозабзпечені жителі області також отримуватимуть продуктові набори.

Особливістю акції, яка відбулася 6 квітня, було те, що безпосередньо на Майдані Мистецтв Тернополя, де проходив агроярмарок, такі продуктові набори було передано членам Тернопільської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану та
представникам Тернопільського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів.

“Ми дуже вдячні за такі необхідні подарунки до свят, – сказав Сергій Лісовий, голова Тернопільської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану. – Це дуже тішить , що є співпраця і взаємодопомога між владою та громадськими організаціями краю”, повідомляє прес-служба ОДА.

Юрій Андрухович у тернопільському педуніверситеті читав “Лексикон інтимних міст” (відео)

Доки будуть баламутити тернополян в політиці “раби-клими”?