Що відновлять на Тернопільщині для туристів?

Поділитися

Під час VII Міжнародного інвестиційного форуму в Тернополі ІНФОТУРЦЕНТР представить низку туристично-інвестиційних проектів. Цього року захід пройде 27-28 квітня і працюватиме за трьома головними напрямами: сільськогосподарський сектор, енергозберігаючі технології та розвиток туристичної сфери.

Директор ІНФОТУРЦЕНТРу Лариса Римар, яка є членом організаційного комітету з підготовки та проведення VII Міжнародного інвестиційного форуму в Тернополі, повідомила, що комунальне підприємство «Тернопільський обласний інформаційно-туристчиний краєзнавчий центр» планує презентувати кілька інвестиційних туристичних проектів, які спрямовані на розвиток туристичної інфраструктури краю. Серед них: відновлення роботи санаторію «Медобори» у  смт Гусятин в рамках розвитку ідеї «Курортополісу Гусятин»; завершення реконструкції та введення в експлуатацію туристично-відпочинкового центру в с. Устечко Заліщицького району; будівництво кемпінгу європейського класу біля с. Підзамочок Бучацького району та інші цікаві інфраструктурні проекти.

ІНФОТУРЦЕНТР планує презентувати ці та інші інвестиційні проекти на інвестиційних заходах, що проходитимуть в Україні у 2012 році.

Ігор Бежук: «Очі художника – наче антена, яка налаштована на сприйняття інформації з усього»

Іван Стойко:«Вони вибрали таку тактику, думаючи, що ми — сліпі, темні, втратили пильність, купилися на патріотичну риторику псевдопатріотів із брудними думками й руками»