Свобода в Тернополі готує молодих… рабовласників

Поділитися

   Проходять звичайні збори популярної тернопільської молодіжної організації “Сокіл”. Враховуючи, що це організації при правлячій в місті Свободі, то не дивно, що сам голова міської організації завітав до молоді на їх зібрання. Турбує інше — прапори, під якими проходить це дійство. Бачити організаційний прапор — звичайне явище, а от прапор конфедератів — дивина. Прапор в самому центрі — прапор південних штатів США, так званої конфедерації, які відділилися від США і постали з метою збереження рабовласницького стану на території півдня США.

Дивно, чому події, які відбувалися більше 100 років тому і в іншій державі так цікавлять молодь, що вони під прапором рабовласників проводять збори. Але знаючи репутацію радикальної свободи все стає на місця. Якби там не було, але не видно партійного прапора свободівців, але є прапор СНПУ. Саме через назву і прапор прийшлося міняти символи партії, так СНПУ і перетворилося у всім відоме ВО “Свобода”. Але молодіжне крило мабуть не знає про ці зміни і досі використовує стару символіку партії.

Цікавим і відкритим залишається питання: про що може розказувати Навроцький Роман (депутат обласної ради, голова Тернопільської міської організації ВО “Свобода”) дітям, коли за його спиною прапор рабовласників? За що бореться свобода і яка її реальна мета?

“Джура-фест-2012” запрошує на майстер-класи з ірландського мережива і вишивання

Сайт податкової «ліг» після закриття Rozetka.ua