Тернополян, любителів кубика Рубіка, запрошують до столиці на змагання

Поділитися

21-22 квітня 2012 року в Києві відбудеться відкритий міжнародний чемпіонат зі швидкісного складання кубика Рубіка «Ukraine Open 2012». Офіційний партнер Міжнародного Чемпіонату освітня мережа «Щоденник.ua» запрошує усіх школярів та педагогів України взяти участь у конкурсі та виграти цінні призи від організаторів Чемпіонату та порталу «Щоденник.ua».

Чемпіонат проходитиме під керівництвом і наглядом делегатів із Всесвітньої Асоціації Кубика. Це змагання спрямовано на підтримку та стимулювання інтелектуальної творчості дітей та молоді.

Змагання будуть проводитися у вісімнадцяти дисциплінах. Переможцем дисципліни стає учасник з найкращим результатом розв’язання головоломки. Замірювання результатів розв’язання відбувається на спеціальних сенсорних секундомірах, що починають відлік часу і фіксують результат після дотику.

Чемпіонат проводиться за два дні:

1-ий день з 9:00 до 18:00 – відкриття, відбіркові тури

2-ий день з 9:00 до 18:00 – фінали дисциплін, нагородження, закриття.

«Щоденник.ua» запрошує школярів та педагогів України до участі у Міжнародному Чемпіонаті зі швидкісного складання кубика Рубіка «Ukraine Open 2012».

Проте, якщо учаснику немає 18 років, дитина має спитати дозволу у своїх батьків\опікунів.

Якщо учасники не вміють складати кубик Рубіка, то їх перед Чемпіонатом за півгодини навчать розв’язувати всесвітньо відому логічну гру. А після цього кожен може взяти участь у Міжнародному Чемпіонаті.

Реєстрація учасників відбувається на місці, але для полегшення організаційного процесу бажано пройти попередню реєстрацію на сайті Всесвітньої Асоціації Кубика –  http://worldcubeassociation.org/results/c.php?form=Registration+Form&competitionId=UkraineOpen2012

Місце проведення змагання – Малий зал БК “КПІ”

Адреса: м.Київ, пр. Перемоги, 37

Дата: 21-22 квітня 2012 року

Контактна особа:

Оксана Аккерман – керівник PR-відділу «Щоденник.ua»

E-mail: press.shodennik@gmail.com

Тел.: (044) 377-76-86

 

Вийшло автобіографічне інтерв’ю Ліни Костенко

Сільські ради Тернопільщини, маючи невеликі бюджети, частенько умудряються порушувати фінансову дисципліну