У Бучачі голова райдержадміністрації побив жінку

Поділитися

 Так стверджує потерпіла. Вона не є дружиною керівника району. Більше того, жінка не коханка намісника Януковича у Бучачі. І бив її нібито Василь Савка не з ревнощів, а з «політичних мотивів».

Минулої п’ятниці, під кінець робочого дня до кабінету голови Бучацької райдержадміністрації Василя Савки завітала громадянка N. За інформацією джерел сайту «Про все», жіночка почала мову про вибори. Мовляв, знову просять зголошуватись людей, які б за гроші проголосували за Партію Регіонів. Проте робити це вкрай складно, оскільки ще з попередніх виборів «регіонали»  винні 40 тисяч гривень.

Як відомо, голова Бучацької РДА Савка Василь Михайлович призначений на посаду у серпні 2010 року. Тобто,  дострокові вибори до місцевих рад, які відбулись 31 жовтня 2010 року на Бучаччині , Партія Регіонів провела під безпосереднім керівництвом саме цього глави райдержадміністрації.

Що трапилось того вечора у головному кабінеті Бучаччини і «вихлюпнулось» аж до приймальні знає лише пан Савка, його секретарка і потерпіла. Джерела «Про все» стверджують, що нібито керівнику району набридло слухати вимоги повернути кошти людям, розмова пішла на підвищених тонах і врешті решт пан Савка розвернув жінку силою і копнув ногою під зад. Сутичка трапилась на очах секретарки. Постраждала вирішила не терпіти образи і звернулась в міліцію. Написала заяву. У секторі зв’язків з громад кістю обласного УМВСУ в Тернопільській області інтернет-газеті «Про все» підтвердили інформацію, що має місце звернення громадянки на інцидент з головою Бучацької районної державної адміністрації.  Правоохоронці  вивчають ситуацію. «Наразі триває перевірка»,- лаконічно повідомили у міліції. Вона триватиме до 10 днів. Тобто, до кінця травня правоохоронці мають сказати чи мав місце такий інцидент. Громадянці надано необхідні направлення, що пройти експертизу на тілесні ушкодження. Проти голови Бучацької РДА можуть порушити навіть кримінальну справу. Або він заплатить штраф. Все залежить від того, як буде «розкрита» справа. Звісно, якщо інцидент взагалі підтвердиться і знайдуться свідки. Наразі, за неофіційною інформацією, секретарка голови Бучацької РДА уникає спілкування з міліцією.

«Про все» зателефонувала в приймальню голови Бучацької райдержадміністрації. Секретар заявила, що вперше чує про таку ситуацію.

Наразі «Про все» очікує на коментар керівника Бучацького району пана Савки.

 

5 ознак прослуховування мобільника

Юлію Тимошенко побили і вона оголосила голодування