«Україна майбутнього» влилася у Політичну партію Віталія Кличка «УДАР

Поділитися

Голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Україна майбутнього» Ігор Яворський пояснює:

–          Розуміючи, що в цей, складний для опозиційних сил час, те, що  в жодному разі не можна дозволити розпорошувати продемократичні голоси виборців, молода політична партія ліберального настрою «Україна майбутнього» прийняла рішення влитися в політичну партію Віталія Кличка «УДАР».  Ми вітаємо всі конструктивні та дієві кроки на шляху єднання опозиційних демократичних партій з метою створення у Верховній Раді української демократичної більшості. Враховуючи те, що наші політичні сили спільні за своєю ідеологією та цінностями – було прийнято рішення об’єднати свої зусилля у виборчій кампанії і повністю підтримати «УДАР» і єдиного лідера українських, проєвропейських, демократичних політичних сил – Віталія Кличка.

 

Голова Тернопільської обласної організації Політичної партії  «УДАР» Ігор Побер вважає, що це рішення є раціональним.

–          «УДАР» вітає приєднання до наших лав людей, які вже розчарувалися у інших партійних структурах, але достатньо свідомі для того, аби не бути пасивними.  Перемога опозиції на майбутніх парламентських виборах можлива при консолідованій, спільній роботі та, головне, концентрації голосів виборців, які опозиційно налаштовані до влади, і які будуть формуватись навколо єдиної політичної сили проєвропейського спрямування.

Іван Стойко:«Вони вибрали таку тактику, думаючи, що ми — сліпі, темні, втратили пильність, купилися на патріотичну риторику псевдопатріотів із брудними думками й руками»

Лариса Шумило: “1 мільйон 775 тис. грн. перерахувало від оренди державного майна до державного бюджету України у першому кварталі 2012 року регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області”