Засновник фонду «Галичина-Волинь» Володимир Клименко: «Таланти не потрібно шукати- вони біля нас. Їх потрібно бачити й чути»…

Поділитися

Вони познайомилися у залі музичної школи Великих Дедеркал, що на Шумщині: десятирічна дівчинка – Вікторія Андрійчук та засновник  благодійного фонду  «Галичина-Волинь», успішний банкір та підприємець –  Володимир Клименко. Їх об’єднує любов до музики. У неї – ту й пізнання, у нього – ностальгія.

–          На одній із перших зустрічей з людьми на Шумщині, мені розповіли про маленьку обдаровану дівчинку, яка навчається у музичній школі і понад усе мріє  про власне фортепіано, а батьки через фінансову скруту ніяк не можуть здійснити бажання доньки.. Нещодавно представники фонду «Галичина-Волинь»  доставили дитині додому омріяний інструмент, – розповідає Володимир Олександрович. – У нас чомусь заведено казати : «Давайте шукати талатни!», їх не потрібно шукати, вони ось тут поруч. Їх тільки потрібно чути й бачити, – переконаний меценат.

У Володимира Клименка особливий як кажуть «сентимент» щодо обдарованих дітей: сам у шкільні роки займався в музичній школі на фортепіано,  але завершити її не вдалося, тепер – шкодує про це.

Зустріч мецената й обдарованої дитини  відбулася напередодні Великодня. Віка грала та співала, а меценат Володимир Клименко жартома і всерйоз запрошував дівчинку давати концерти в столиці. Насправді ж: «Велика людина – це той, хто не втратив свого дитячого серця», – сказав хтось із відомих.

А ви бачили заборонений кліп екс-“ВІА Гри” Котової через сцену мастурбації? (відео)

Прокуратура Монастириського району звернулася в суд в інтересах держави в особі управління Пенсійного Фонду України