Завершилась мобілізація на найбільшу теренову гру «Гурби-Антонівці-2012»

Поділитися

Цього року гра відбуватиметься з 28 квітня по 1 травня 2012 року.

Традиційно, місцем проведення є лісовий масив між селами Антонівці на Тернопільщині та Гурби, що у Рівненській області.

2012 року гра «Гурби-Антонівці» святкує своє десятиліття!

Ця легендарна спортивно-патріотична теренова гра веде свою історію з 2003 року. У “Гурбах-Антонівцях” брали участь більше трьох тисяч молодих людей з усіх куточків України та із закордону.

Суть теренової гри полягає в тому, що учасники діляться на дві команди (2 куреня, кожен поділяється на сотні, чоти, рої, – так, як і в УПА), які змагаються між собою за прапори одна одної та за кількість «вбитих» гравців суперника. При цьому кожна з команд суворо дотримується правил чесної гри, прояви негідної поведінки та порушення правил під час її проведення можуть каратися дискваліфікацією гравця; пияцтво тут суворо заборонено. За дотриманням правил слідкують спостерігачі, основні суддівські функції здійснює Рада Вищих Спостерігачів.

Перемогу отримує той, хто захоплює прапор противника і при цьому відстоює свій. З кожним роком це робити стає все складніше, адже командири «куренів» досконало вивчають терен гри, вдосконалюють тактику і стратегію, застосовують сучасні технічні можливості для вдалих маневрів.

Популярність гри з кожним роком зростає. Протягом 2008-2009 років гра вийшла на міжнародний рівень – її відвідали гості з Польщі, Білорусі та Росії. 2012 року її проведення було підтримано на рівні Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту. Того  ж року теренова гра «Гурби-Антонівці» увійшла до TOP-10 (8-ме місце) у номінації «Найефективніші молодіжні ініціативи України» (рейтинг підготовлено Агентством Стратегічних Досліджень).

Минулого року нашими партнерами стали відомі українські компанії, газети, інтернет-видання (газета «День», «Україна молода», «Газета по-українськи», магазин туристичного спорядження «Горгани», молочна компанія «Галичина» та ін.).

Кращі учасники будуть нагороджені символікою гри та цінними подарунками від Центрального Проводу Молодіжного Націоналістичного Конгресу та партнерів гри.

Враховуючи досвід минулих років, цього року правила теренової гри будуть дещо змінені. Більш детально про це ви зможете дізнатися згодом на нашому сайті.

Розподіл регіонів по командам:

*Курінь, керівник – Бень Андрій – golnach@gmail.com (зголошуються з Львівської, Сумської, Рівненської, Вінницької, Луганської, Житомирської, Запорізької, Миколаївської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Чернігівської, Кіровоградської та Херсонської областей.).

*Курінь, керівник – Вовк Віталій – vovk.vitaliiy@gmail.com (зголошуються з Тернопільської, Київської, Волинської, Чернівецької, Донецької, Закарпатської, Харківської, Полтавської, Одеської, Хмельницької Черкаської областей та Криму).

Усі, хто має бажання взяти участь у спортивно-патріотичній тереновій грі «Гурби-Антонівці-2012», мають зголоситися до 20 квітня 2012 року.

Кандидат, щоб отримати право на участь у грі зобов`язаний:

Усі, хто має бажання взяти участь у спортивно-патріотичній тереновій грі «Гурби-Антонівці-2012», мають зголоситися до 20 квітня 2012 року.

Кандидат, щоб отримати право на участь у грі зобов`язаний:

1. Досконало вивчити Правила і Положення гри.

2. Заповнити анкету.

3. Написати заяву. до них додається:

а) копія паспорта (1,2 стор., прописка);

б) копія ідентифікаційного коду.

 

4. Якнайшвидше направити заявку до Оргкомітету гри (ЦП МНК): 01034, м. Київ, вул. Ярославів Вал, 9, тел. (044) 234-70-20, 096 188-37-93, факс (044) 246-47-83, e-mail: mnk@mnk.org.ua , або заповнити її on-line на сайті

 

5. Після затвердження кандидата учасником гри, останній зобов’язаний сплатити внесок 50 (п’ятдесят) грн. на організацію та проведення гри командами-учасниками (Кошти сплачуються: «Приватбанк», картка № 4405 8858 1870 3032, на ім`я Кузан Сергій Васильович). Платник повинен заздалегідь поінформувати оргкомітет про переведення коштів, смс на номер 096-188-37-93). Після оплати внеску кошти не повертаються.

 

6. Оргкомітет підтверджує участь у грі до 23 квітня. Особи, чия заявка не підтверджена або які не подали заявки та прибули на гру, не допускаються до гри за жодних обставин.

 

Організатори достроково припиняють зголошувальну кампанію на момент наявності 300 затверджених заявок!

 

Зголошуйся в регіонах:

*Курінь, керівник – Бень Андрій – golnach@gmail.com (зголошуються з Львівської, Сумської, Вінницької, Луганської, Житомирської, Запорізької, Миколаївської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Чернігівської, Кіровоградської та Херсонської областей.).


*Курінь, керівник – Вовк Віталій – vovk.vitaliiy@gmail.com (зголошуються з Тернопільської, Київської, Волинської, Чернівецької, Донецької, Закарпатської, Харківської, Полтавської, Одеської, Хмельницької Черкаської областей та Криму).

Розслідування у справі Оксани Макар завершено

Василь Деревляний про специфіку виборів до Верховної Ради по-тернопільськи