Брати Капранови: «Чекаємо на пропозицію від серйозних політиків»

Поділитися

Вчора на запрошення ТОО ПП «УДАР Віталія Кличка» у Тернополі побували Брати Капранови. Та не самі, а складі несамовитого тріо із фронтменом гурту «Ot VINTA» Юрком Журавлем.  Зранку гості «УДАРу» побували у Тернпоільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка. До слова, нещодавнім гостем цього навчального закладу був і Віталій Кличко. То ж студенти поцікавилися у письменників, як вони розцінюють кандидатуру відомого боксера у якості депутата до ВР.

–          Такого політика як Віталій Кличко дуже бракує у Верховній Раді.  Часом потрібно, щоб хтось добряче стукнув кулаком по трибуні, – пожартували Брати.

Багато жартів, тонкого гумору та інформації привезли з собою «Троїсті мужики», однак спілкувалися і про серйозне в Тернопільському центрі комунікацій.

–          Ми прибули сюди на запрошення ласкавих, гостинних господарів – Тернопільського осередку політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Однак це не означає, що ми неодмінно голосуватимемо за цю політичну силу, – зауважили Брати, – Зараз ми готові продати свої два голоси на хороші пропозиції. Готові проголосувати за тих, хто  візьме на себе певні зобов’язання. Щоб домовитися по-чоловічому: на сьогодні це єдиний вид домовленості, якій ми можемо довіряти. Домовитися, потиснути один одному руки,  подивитися у вічі. Наразі нам таких пропозицій ще не надходило.

Поділилися Брати і  своїми прогнозами на найближчі вибори: за їхніми словами, все закінчиться або «кровавою бойнею», або ж, «хтось дасть пів кроку назад – і тоді щось зміниться».

–          Є проблема в тому, що нами керують не ті, кого ми обрали, а ті, кого вони призначили, – зауважили Брати, – а з цим потрібно боротися. Адже не ми призначили – отже не можемо впливати на їхню діяльність.

Коли зустріч добігла до свого завершення, Брати Капранови сфотографувалися з усіма бажаючими, зокрема, із представниками молодіжного крила Тернопільського осередку Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», зарядивши їх наснагою та позитивом надовго.

Прес-служба ТОО ПП «УДАР Віталія Кличка»

«УДАР» вшанував пам’ять Анатолія Пушкаря

Прокурором Тернопільської області опротестовано розпорядження голови обласної ради щодо заборони використання символіки у День Перемоги