Де можна отримати безкоштовну юридичну консультацію в Тернополі?

Поділитися

П’ятниця минулого тижня була особливо плідною для тернопільських «ударівців».  Вони не лише провели прес-конференцію за участю голови обласного осередку партії  Ігоря Побера.  В цей день відбулося ще й засідання виконкому під керівництвом Наталки Михно, голови виконкому, на якому обговорили ряд внутрішніх питань. Та найголовнішою подією для усіх стало урочисте відкриття громадської приймальні, де тернополяни та жителі області зможуть безкоштовно отримати юридичну консультацію.

Ігор Побер особливо радів цій події, адже і він, і представники місцевого офісу щодня стикаються із людьми, які приходять і просять допомоги у вирішенні різного роду проблем. То ж  рішення організувати приймальню з’явилася абсолютно обґрунтовано.  Адже щодня декілька людей приходить до «ударівців» з  вірою у те, що саме ця політична сила, яка позиціонує себе, як «сила порядних людей», допоможе їм перемогти у боротьбі із бюрократичною тяганиною.

–          Це один із наших перших кроків у боротьбі за людську гідність. Не «паперовий», а реальний. – зауважив Ігор Побер, – Нехай ми не зможемо допомогти у вирішенні глобальних проблем. Однак ряд побутових, я впевнений, наші юристи допоможуть вирішити. Як мінімум, допомогти  оформити заяву чи якусь довідку старенькій бабусі… Не з чуток знаю, що сьогодні навіть таку елементарну допомогу безкоштовно отримати фактично немає де.

То ж  у офісі на вулиці Крушельницької, 39 (ІІ поверх) на вас очікують двою кваліфікованих юристів – Андрій Літовчук та Назар Войтович.  Зважилися вони на таку роботу, за їхніми словами,  лише тому, що їм імпонує саме ця політична сила – «УДАР», –  та її лідер – Віталій Кличко.   Безкоштовна юридична громадська приймальня  консультуватиме громадян з питань цивільного , адміністративного, житлового законодавства.

 

Юристами приймальні надається допомога в написанні звернень до органів державної влади та місцевого самоврядування, консультуванні громадян з правових питань, складанні позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, звернень до Європейського суду з прав людини.

Громадська приймальня чекає на відвідувачів щодня з 10 до 18 години. Вихідні – субота та неділя.

З нагоди Дня матері в Тернополі пройде ряд заходів

«УДАР» вшанував пам’ять Анатолія Пушкаря