«Дністровський каньйон -– туристичне диво України»

Поділитися

Фільм «Дністровський каньйон – туристичне диво України» розповість про справжнє природне диво нашої країни та Тернопільщини, її неоціненне багатство – Дністровський каньйон, а також численні можливості відпочинку на Дністрі та його притоках.

Ви маєте можливість відчути себе рафтером на стрімких хвилях притоки Дністра – Стрипі, відчути тепло «заліщицького сонця», насолодитися бризом Джуринського водоспаду, поринути в атмосферу середньовіччя та багато-багато іншого, що є тільки, тут у нас, на Тернопіллі.

Унікальна дика природа, неповторні живописні ландшафти, химерні скелі, красиві річка та водоспади, різнобарвність флори та фауни Дністровського каньйону створюють неповторну атмосферу, притаманну лише цьому регіону та назавжди залишать у Ваших серцях світлі та теплі спогади про відпочинок на Дністрі!

Фільм створено в рамках проекту  Тернопільської обласної ради «Туристично-рекреаційний кластер «Дністровський каньйон»  за сприяння Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні.

ІНФОТУРЦЕНТР висловлює глибоку подяку за сприяння у створенні фільму:

Заставецькій Ользі Володимирівні – доктору географічних наук, професору, завідувачу кафедри географії України та туризму Тернопільського національного  педагогічного університету ім.В.Гнатюка.

Винокур Юлії Миколаївні – директору телекомпанії  TV-4.

Рутецькому Андрію Едуардовичу – приватному підприємцю.

Колективу телекомпанії  TV-4.

Замовник: комунальне підприємство Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий  центр»  (ІНФОТУРЦЕНТР), м.Тернопіль, вул. Качали, 3, тел..: (0352) 52-89-89, e-mail ternotravel@ukr.net

www.ternotravel.com

Фільм створено  телекомпанією TV-4. м. Тернопіль, вул. Сагайдачного, 2/7, тел.: (0352) 43-10-44. тел./факс (0352) 52-31-40 www.tv4.te.ua

Після руйнівних землетрусів українки в Італії стали героїнями

Чи переступить мер Тернополя через мешканців вулиці Острозького?