Геть з Тернопільщини вбивцю-пияка Хоптяна!

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” отримала ось такий актуальний лист на поштову адресу. Зважаючи на всеукраїнський резонанс справи, подаємо його без скорочень і правок

Співітчизники!

Чиновницьке свавілля на Тернопільщині досягнуло найвищої точки кипіння.  Далі терпіти нема сили та сенсу!

31 грудня 2011 року губернатор області Валентин Хоптян – колишній перший секретар обкому комсомолу Хмельницької області, його заступник – колишній перший секретар обкому комсомолу Тернопільської області та колишня секретар ЦК комсомолу України, його дружина Надія Хоптян –  сьогодні голова Гусятинської районної ради, перебували в п’яному кортежі автомобілів, який убив людину.

Вийшовши після цього сухими із води, ця розгнуздана комсомольська зграя вирішила допомогти ліквідувати нашу область, щоб зачистити її від патріотів.

Нам обіцяли прозоре розслідування ДТП за участю кривавого сімейства Хоптянів. Натомість відбулося все навпаки. З посади погнали начальника обласної міліції генерала Федора Бортняка – нашого краянина, інтелігентну, розумну і чесну людина. Начальника обласного ДАІ полковника Віктора Пака, жителя Тернополя, кинули за грати, списуючи на нього всі гріхи. Без батька і чоловіка залишилися його діти та дружина.

А криваве сімейство губернатора, яке організувало передноворічну п’яну оргію з головами райдержадміністрації та іншими державними посадовцями, після якої загинула людина, житель Тернопільщини, прикрили високі київські посадовці.

Тепер це комуністичне хоптянівське кубло,  яке за допомогою своїх київських покровителів та деяких наших хрунів, перефарбувалося під активістів Партії регіонів, помінявши шкіряні куртки червоних комісарів на крісла голови облдержадміністрації та голови райради, вирішило, що Тернопільщина – це їхня вотчина,  а її жителі – бидло, яке буде тільки працювати  і все їм терпіти.

Сьогодні це червоне сімейство не тільки не покаялося, а ще більше стало розгнузданим. «Вождь» на Тернопільщині хоче випити всю горілку і з ранку до вечора тільки пиячить, а червона комісарша з ранку до вечора працює за принципом навіщо платити за те, що можна взяти так, і тільки думає, що ще вкрасти з бюджету, як обібрати підприємців  або продати ще одну посаду.

Хизуючись тим, що ніби мають  гарантію від Президента, вони нахваляються протриматися у нашій області мінімум до виборів, а потім,  коли тут не буде що красти, очолять Хмельниччину.

Тепер це голодне червоне сімейство під гаслом виборчої кампанії розпочало нове коло поборів з підприємців, розказуючи байки, що з Києва на вибори нема ні копійки. У хід ідуть усі засоби. Колишні комуняки своєю розгнузданою комсомольською брутально поведінкою принижують та оббирають підприємців, залякують не тільки державних службовців, а й простих громадян, кожен раз називаючи конкретні суми, які слід сплатити нібито для столиці.

Стало очевидним, якщо це захланне сімейство та його зграю  не зупинити, то наша область перетвориться на вотчину  для жорстоких рекетирів. Ми не можемо допустити, щоб наших краян позбавили елементарної самоповаги та гідності. Тому 30 квітня 2012 року розпочато безстрокову акцію протесту під гаслом: «Геть з Тернопільщини вбивцю-пияка Хоптяна та його червону комісаршу!»

Щоб досягнути поставленої мети, ми будемо боротися усіма можливими і навіть неможливими методами та засобами. Перші кроки вже зроблено.  Тому закликаємо не доводити ситуацію до серйозного протистояння і забрати з нашої області вбивцю-пияка та його червону зграю.

Ми не дозволимо, щоб через криваве сімейство, страждали наші люди, щоб кидали в тюрми невинних, принижували наших дітей та дружин, а вбивця-пияк і рекетири жирували за наш рахунок.

Тверезомисляча громада Тернопільщини

Які офіційні межі одномандатних виборчих округів на Тернопільщині?

Тернопільських студентів запрошують на роботу в Центр Розвитку Інформаційних Технологій