Як подивитись Євробачення-2012 в онлайні?

Поділитися

Вчора  в Баку розпочався пісенний конкурс Євробачення-2012, і о 22.00 можна буде подивитись перший півфінал. Як це зробити в інтернеті?

Пряму онлайн трансляцію у Facebook можна подивитись на сторінці “OnLineTV”, де є окремий розділ з трансляцією Першого Національного. Тут також є можливість коментувати все, що відбувається під час конкурсу.

Також переглянути онлайн-трансляцію Євробачення-2012 можна на офіційному сайті події. Для цього потрібно зайти о 22:00 на сторінку eurovision.tv/esctv та увімкнути плеєр. Тут ви зможете спостерігати за конкурсом в оригіналі – без українського перекладу. Єдиною незручністю є необхідність встановлення спеціального плагіну.

Пряму трансляцію також можна подивитись на сайті Першого Національного за адресою 1tv.com.ua/uk/live.

Окрім того, на офіційному каналі конкурсу в Youtube (youtube.com/user/eurovision) регулярно публікуються відео виступів країн-учасників, прес-конференції, а також екслюзивні матеріали з-за лаштунків Євробачення.

Представниця України, співачка Гайтана виступатиме у 2-му півфіналі, який відбудеться 24-го травня. Фінал конкурсу – 26 травня.

Центр комунікацій матиме віп-гостей зі столиці

Кількість українських користувачів на Facebook зменшилась на 200 тисяч