Книгарня “Є” та видавництво “Нора-друк” запрошують на зустріч із письменником-мандрівником Максимом Кідруком, яка відбудеться 23 травня

Поділитися

Початок — о 18:00.

Письменник Максим КІДРУК: звіт з подорожі Анголою та Намібією

…Кідрук розповідатиме про свої африканські пригоди. Перша частина зустрічі буде присвячена Анголі – «найбагатшій бідній» країні світу, цілковито закритій для туристів, державі, котра протягом трьох десятків років страждала від громадянської війни. Ви почуєте про те, як живеться небагатьом білим у Луанді, дізнаєтесь, як змінилася країна з часу завершення громадянської війни у 2002, і побачите авторські знімки мусек – найбідніших кварталів ангольської столиці.

У другій частині Максим розповідатиме про мандри Намібією. Національний парк Етоша, каньйон Фіш-Рівер, пустелю Наміб та інше. Ви довідаєтеся про те, що робити, коли дорогу перетнув розлючений носоріг; чи страшно ночувати в наметі, коли поряд блукають слони; де лежить найбільший знайдений на Землі метеорит, а також на власні очі побачите, як можна почесати за вухом дикого гепарда і залишитись після цього живим.

Як завжди, розповідь супроводжуватиметься показом фотографій…

***

Адреса книгарні «Є»:

м. Тернопіль, вул. Валова7-9

Вхід вільний.

Молодь “Фронту змін” відзначить День героїв

Російська влада витратила $20 млн на просування в соцмережах