Колишня повія організувала власний “бізнес” (фото)

Поділитися

Працівники міського управління міліції затримали місцеву мешканку, яка втягувала в заняття проституцією молодих дівчат.

Як з’ясувалося, 31-річна Іванна у свій час сама активно надавала інтимні послуги. Через декілька років вона замислилась про зміну сфери діяльності та вирішила зайнятися більш прибутковим бізнесом – організовувати надання сексуальних послуг. Разом зі своєю подругою з м. Херсону, Іванна орендувала дві квартири в одному з районів м. Миколаєва. Досить швидко штат працівниць поповнився п’ятьма дівчатами віком 18 – 25 років, яких запросила на роботу херсонська подруга.

Щоб залучити клієнтів, Іванна розмістила в соціальній мережі – Інтернет оголошення про надання сексуальних послуг. Незабаром  бізнес налагодився й став приносити прибуток. Щодня послугами «жриць кохання» користувалося від 10 до 15 мешканців міста. Повії отримували п’ятдесят відсотків заробітку, інші п’ятдесят – сутенерка залишала собі.

Зібравши достатньо доказів відносно злочинної діяльності сутенера, працівники міліції  провели санкціоновані обшуки її квартир, в ході яких були виявлені предмети інтимного характеру, гроші, отримані від клієнтів,  а також  документи, що підтверджують її провину.

Стосовно затриманих повій складені адміністративні протоколи, а от власниця “борделя” понесе кримінальну відповідальність.

Слідчим відділом ММУ УМВС України в Миколаївській області  порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 302 КК України – (створення  або утримання місць розпусти і звідництво). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той же строк, та ч.2 ст. 303 КК України – (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

 

 

ГЗГ ММУ УМВС України

в Миколаївській області

 

Злодійський дует підозрюють у скоєнні понад двадцяти крадіжок

Тернопільська семінарія оголошує набір студентів на 2012-2013 навчальні роки