Крадене виносили в шкарпетках

Поділитися
Нещодавно в одному з гіпермаркетів міста Тернопіль працівники міліції затримали двох любителів дармової наживи.

Увагу працівників торгового центру привернули двоє чоловіків. Молодики тривалий час ходили навколо полиць у відділі реалізації інструментів, час від часу зупиняючись та розглядаючи товар, при цьому, намагалися уникати камер відеоспостереження. 
Про підозрілий дует співробітники гіпермаркету повідомили наряд відділу ДСО, який ніс службу з охорони даного об’єкта. Отримавши детальний опис підозрюваних, правоохоронці впізнали їх серед відвідувачів. Однин зі зловмисників вже встиг пройти повз касу і подався на вулицю. Інший ще залишався на території торгового центру. За лічені хвилини міліціонери затримали підозрюваних.
Під час перевірки було встановлено: 25 та 26-річний тернополяни, таємно приховавши в одязі, викрали дванадцять найменувань товару: врізний дверний замок, пилку для дерева, крани, викрутку та інше. Загалом, на суму понад шістсот гривень. Один з лиходіїв встиг заховати частину краденого в багажному відділенні автомобіля марки «Форд», на якому приїхав, а інший тримав поцуплене в шкарпетці.
Затриманих було доставлено до Тернопільського міськвідділу міліції. Проти зловмисників слідчі порушили кримінальну справу за частиною 2 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Максимальне покарання за такі дії – позбавлення волі терміном до п’яти років.

Святий, який лікував вояків УПА і дочку Сталіна

“Рекетирам” тернопільських доріг призначено старшого