Міліціонер ледь не відстрілив чоловіку нирку

Поділитися

Абсолютно тверезий і врівноважений міліціонер був побитий двома мешканцями Озерного.

Останні ніби були неврівноважені і замість словами пояснити неправоту правоохоронця кинулися на нього з кулаками.

Такою є офіційна версія прес-служби УМВС у Житомирській області. Лейтенант міліції Артур Манджеу, герой цього інциденту, стверджує що вони їхали з дружиною у авто і їй стало погано.

Він зупинився посеред дороги і потрапив «під роздачу».

Сорокадворічний Володимир Широкобоков того дня саджав гречку на власному полі у селі Скоморохи Житомирського району.

– Дітей треба годувати. Тож і крутимося як можемо. Обоє працюємо, – розповідає дружина Володимира Алла. – Того дня Володя з племінником Віктором пішли у поле. Десь пів шостої вечора було. Аж побачили як просто по посіяному ячменю метрів на 50 в’їхав «Фольксваген» з державним номером «АМ 0990 АМ». Номери не сині були. Не службові. Володя почав обурюватися: ячмінь щойно зійшов, – розповідає чоловік.

За словами Володимира, у автомобілі були чоловік і жінка. Обоє в напівоголеному вигляді і на перший погляд п’яні.

– Стверджувати напевно ми не можемо. Адже навіть тоді, коли приїхала міліція, ніхто нікого не перевіряв на предмет сп’яніння, – стверджує Алла Широкобокова

Коли Володимир попросив його виїхати з поля, розповідає Алла Широкобокова, чоловік почав махати руками і розповідати, що він – міліціонер і «всім їм покаже»… А потім двері відкрилися і звідти з’явилося дуло пістолета.

На щастя, зброя була заряджена гумовими кулями. Але стріляли майже впритул.

– Перший постріл прийшовся Володі у груди, після чого він упав на коліно. Другий потрапив у нирку. Лікар каже, що якби він не стояв на коліні, то куля, дарма що гумова, могла лишити його без нирки. Племінник, Віктор, сховався за автомобіль. Інакше, певно, дісталося би і йому. Якось Вітя умудрився подзвонити у «швидку». А міліціонер почав дзвонити комусь. Очевидно, своїм колегам…

«Швидка» приїхала досить швидко. Слава Богу, від Станишівки до Скоморох досить недалеко. Якісь пару кілометрів. Потім – міліція. На чий же виклик приїхали правоохоронці – чи колеги, чи лікарів – наразі невідомо. Але вони відразу забрали свого колегу, а «швидка» – Володимира. Лейтенанта міліції ніхто до лікарні не доправляв.

З тіла Володимира лікарі витягли дві гумові кулі. Чоловік лежатиме ще двадцять один день у лікарні.

Володимир Широкобоков працює сторожем у Новогуйвинському дитсадочку Житомирського району, повідомляє http://www.1.zt.ua

Обережно! У Тернополі продають скажених хом’яків!!!

Найцікавіших 15 хвилин із сьогоднішньої прес-конференції Романа Заставного