Наслідок дорожньої аварії – троє потерпілих опинилися на лікарняних ліжках

Поділитися

Дорожньо-транспортна пригода, що сталася у минулі вихідні в приміському селі Підгороднє, скалічила трьох учасників дорожнього руху. З переломами та іншими важкими травмами до лікарень доправили водія та пасажирів автомобілів «Таврія» та «Чері Амулет».

 

    
Повідомлення про дорожню пригоду надійшло минулої неділі близько восьмої години ранку. За попередніми даними, двадцятирічний водій легківки «ЗАЗ 1103» зі Зборівського району під час маневрування виїхав на зустрічну смугу, де не розминувся з автомобілем, який прямував із Козівського району до обласного центру. Від сильного удару трасового огородження «Таврія» опинилася за межами дороги. Водій, мешканець села Ренів Зборівського району, та його пасажирка із села Забойки Тернопільського району, постраждали найбільше – обох шпиталізували у реанімаційне відділення.
Травми та перелом отримала й 59-річна жінка із села Олесине Козівського району, яка під час аварії перебувала в салоні автомобіля «Чері Амулет».
Як повідомили в обласному управлінні ДАІ, за чотири місяці на автошляхах області зафіксовано 85 дорожніх пригод з потерпілими. Побільшало травмованих осіб – така цифра сягнула майже сотні учасників дорожнього руху. Найприкріше, що у дорожніх пригодах загинуло вісімнадцятеро людей.
    
До слова, працівники ДАІ області задокументували понад 16 тисяч порушень правил дорожнього руху, в тому числі майже тисяча водіїв керували транспортними засобами у нетверезому стані.

У Тернополі з грудня 2011 року по квітень 2012 року тривала благодійна соціальна акція «Я хочу бути спортивним!»

У злодіїв — дачний сезон