Онук відомого збаразького рухівця створив у Нью-Йорку україномовне радіо “Домівка”

Поділитися

Відома тернопільська журналістка Ольга Чорна дебютува на радіо! Кілька годин тому вона прочитала свій перший випуск новин на радіо “Домівка” – http://radiodomivka.webs.com/

Оля – журналіст-газетяр із багаторічним стажем, а от на радіо спробувала себе вперше. З роси і з води, удачі і побільше хороших слухачів тобі, Олю,- пише у Фейсбуці її найкраща подружка Марійка.

«Ніколи не працювала на радіо. Але ось вчора записалася перший раз в житті. Нічого. Треба ж з чогось починати»,- поділилась враженнями з тернопільською інтернет-газетою «Про все» Оля Чорна.
Слухайте радіо “Домівка” – українське радіо Американської діаспори – щодня о 21.00 за нью-йоркським часом! За українським часом то якраз буде обід.

Наші хлопці та дівчата за океаном просять дуже лайкнути у Фейсбуці їхнє радіо, щоб про радіо «Домівка» дізналось якомога більше людей! Підтримаймо українців!!!

Неофіційна довідка від тернопільської інтернет-газети «Про все»

Кілька днів тому в Нью-Йорку почало працювати Українське радіо Діаспори Америки – “Домівка”. Радіо виходить в онлайн-режимі о 21.00 за нью-йоркським часом.

Ідея організувати нове радіо виникла у молодих українців, котрі зараз мешкають в США. Це – Станіслав Демочко, котрий народився у Збаражі та уродженець Львова – Юрій Баюрак. До речі, пан Станіслав – онук відомого рухівця на Збаражчині Мирона Дикого.

 

Як у Тернополі вшанували репресованих (відео)

Розмова про грузинські реформи за кавою. Тернопіль