Півфіналіст «Голосу країни» Назар Савко розважамите гостей тернопільських днів моди «Атріум fashion days»

Поділитися

25-27 травня у Тернопіль зануриться у світ моди.

На показі моди pret-a-porte тернопільські дні моди «Атріум fashion days», який відбудеться 26 травня в Українському домі «Перемога» о 17.00 год, свої колекції представлять як молоді, так і добре знані дизайнери з різних куточків нашої країни: Києва, Львова, Івано-Франківська, Вінниці, Кривого Рогу, ну і звичайно ж з Тернополя: це випускники відділення дизайну Галицького коледжу ім. В. Чорновола.

У шоу-програмі візьмуть участь 16 дизайнерів, які представлять останні свої колекції, речі з яких можна буде придбати після закінчення показів, 27 травня, у ТВК «Атріум».

Не менш захоплюючою буде шоу-програма: особливими гостями її будуть учасники та півфіналіст «Голосу країни» Назар Савко. Цікаві виставки та презентації перед початком показу.

Проект «Atrium Fashion Days» має на меті розвиток модної індустрії у західному регіоні, підтримку та популяризацію українських та місцевих дизайнерів, торгових марок, знайомство із сучасними модними тенденціями та новинами галузі. Проект спрямований також на розвиток творчого потенціалу молодих модельєрів і дає можливість показати їм реальні перспективи самореалізації. Дні моди – це шанс відкрити таланти дизайнерів широкому колу споживачів, представників торгівлі, засобів масової інформації.

Дні моди – це новий вид мистецтва для тернополян, який можливо до кінця залишається незрозумілим, проте варто хоча б раз побачити, щоб зробити для себе висновок: подобається чи ні. Сподіваємось, що він стане традиційним мистецьким заходом, новою та цікавою формою відпочинку, зробить тернополян та гостей нашого міста красивішими та щасливішими.

Квитки коштують 60-80 грн.

Можна придбати в Українському домі «Перемога», ТВК «Атріум» та за телефоном 510566.

Як Почаївську Лавру збираються включити до списку історичної спадщини ЮНЕСКО

Агресивні стоки в річку Серет поступили з промислового мікрорайону