Прокуратура міста Тернополя відреагувала на порушення прав малолітньої дитини

Поділитися

На вимогу прокурора міста Тернополя з офіційного сайту Тернопільської міської ради знято повідомлення від 5 травня 2012 року під назвою «У Тернополі другокласника спіймали за графіті», у якому всупереч законодавству було оприлюднено детальну інформацію про малолітню дитину.

 

У новині йшлося про затримання працівниками міліції дев’ятирічного школяра, який нібито фарбою з балончику пошкодив фасад одного з будинків міста Тернополя. У вказаному повідомленні було зазначено детальну інформацію про малолітню дитину (ПІБ, місце проживання та навчання), що суперечить вимогам ст.10 Закону України «Про охорону дитинства».

Більше того, як засвідчила проведена органами внутрішніх справ перевірка, школяр жодного відношення до пошкодження фарбою будівлі не мав.

На вимогу прокурора міста Тернополя, з метою захисту прав дитини, зазначене повідомлення знято з офіційного сайту Тернопільської міської ради.

На даний час прокуратурою міста Тернополя вирішується питання щодо притягнення до передбаченої законом відповідальності посадової особи міської ради, з вини якої було допущено порушення законодавства.

 

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

У Тернополі хочуть знищити “Березовий гай”

Чи вірите ви, що на Тернопільщині чиновники-земельники не братимуть хабарі?