Супермарафон 2012 – 100 км за 24 години

Поділитися

СУПЕРМАРАФОН проводиться з метою пропаганди і популяризації спортивного туризму та здорового способу життя серед української молоді. Гартування сильного духом та тілом, всебічно розвиненого, морально і фізично міцного громадянина України.

Час: 26-27 травня 2012 року.
Маршрут: м.Тернопіль – м.Зборів – м.Козова – м.Тернопіль.
Реєстрація: 26 травня (субота) з 17.30 год на Театральному майдані.
Старт: 26 травня (субота) о 19 год з майдану.
Фініш: 27 травня (неділя) до 19 год на Театральному майдані.

До участі у Супермарафоні допускаються усі бажаючі: фізично здорові, віком від 16 років, ознайомлені з правилами руху на маршруті та правилами дорожнього руху.

Дистанція Супермарафону становить 100 км. Цю відстань учасник повинен подолати (біг, ходьба) максимум за 24 години. Учасник не повинен використовувати будь-які технічні засоби для подолання маршруту (автомобіль, велосипед і т.д.).
Враховуючи неможливість забезпечення постійного нагляду і страховки учасників під час подолання дистанції, кожен учасник несе особисту відповідальність за своє життя і здоров’я.
Для реєстрації і сприяння учасникам на 25, 50 і 75 кілометрах будуть знаходитись постійно діючі контрольні пункти, де учасники зобов’язані отримати відмітку в “Картці учасника”.
У разі сходження з маршруту учасник зобов’язаний повідомити найближчий КП, на Фініш або подзвонити за гарячими телефонами

ПЕРЕМОЖЦЯМИ Супермарафону вважаються усі учасники, які подолали 100 км і вклалися у встановлений час – 24 год.

Переможці та учасники Супермарафону нагороджуються грамотами МР Тернополя.
Переможці отримають в подарунок мандрівку від клубу активного відпочинку “Файні мандри”. Учасники зможуть приєднатися до спортивно-туристичних клубних заходів.

Організатори: клуб активного відпочинку “Файні мандри”, Асоціація велосипедистів Тернополя, управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту ТММ, туристичний клуб “Кристал”, НСОУ „Пласт”, ВО “Тризуб” ім.Степана Бандери, Молодіжний Націоналістичний Конгрес, інші молодіжні громадські організації.

Контактні (гарячі) телефони: 067 3512637 – Роман Задорожний,
097 9330285 – Андрій Янович

Спробуй перемогти принаймі самого себе!

Тернополяни, які виїхали до Нью-Йорку, зможуть сказати все, що думають про Тягнибока і його “Свободу”

Чи можна на Тернопільщині фотографувати “рабовласника”?