У Микулинцях почали робити пиво за рецептом принца Баварського!

Поділитися

У Микулинцях  презентували  новинку – Королівське Баварське пиво Кальтенберг.

Пиво Кальтенберг виготовлене в Україні микулинецькими пивоварами ТОВ «Микулинецький Бровар», на Тернопільщині по ліцензії Його Королівської Високості Принца Люітпольда фон Байерна пивоварні Кальтенберг, що в Баварії.

Це пиво виготовлене згідно з законом «Про чистоту пива», що його видав прадід ЙКВ Принца Люітпольда фон Байерн – Вільгельм IV у 1516 році. Згідно з цим законом, пиво повинно варитися виключно з солоду, води і хмелю.

Протягом багатьох віків королівська баварська сім’я вважала своїм обов’язком зберігати та забезпечувати якість пива в Баварії.

ЙКВ Принц Люітпольд фон Байерн слідує традиціям своєї сім’ї, використовуючи традиційну методику виробництва і сімейну рецептуру, продовжує варити королівське баварське пиво в замку Кальтенберг. Його сім’я займається пивоварінням з 1260 року. І вона також управляла Баварією 738 років.

 

Пивоварня Кальтенберг в Баварії, що в Німеччині, є Батьківщиною всього королівського баварського пива. Цей замок є також резиденцією ЙКВ Принца Люітпольда фон Байерн, який особисто контролює якість цього пива.

Пиво Кальтенбер яке виготовлено в Микулинцях є найвищої якості і повністю відповідає усім якостям баварського пива Кальтенберг. Ми надіємось що це достойне пиво знайде своїх поціновувачів в Україні та за її межами.

Найбільш резонансні злочини та події за минулу добу

Націоналісти творять ще одне УПА і презентують його в державній інформаційній агенції, яка хвалить Януковича і Азарова