Валентин Наливайченко відкрив Центр юридичної допомоги в Бережанах

Поділитися

Громадсько-політичний діяч, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко спільно з громадською організацією «Українська справа»відкрив  у Бережанах Центр юридичної допомоги, де фахові юристи безкоштовно консультуватимуть краян у сферах цивільного, земельного, адміністративного та інших галузей права.

«Недостатня правова обізнаність громадян досить часто є причиною порушень їхніх основних прав і свобод. Відтак, у юридичних приймальняхнадаватимуться юридичні консультації. Також краяни отримуватимуть допомогу у складанні правових документів – заяв, скарг, документів процесуального характеру. Крім того, люди, які не мають можливості скористатися послугами адвоката, отримають правову підтримку в судах», –  відзначив керівник проекту Богдан Марчук.

«Свавілля нинішньої влади загнало українців у безвихідь, де вони опинилися самнасам зі своїми проблемами.Центри юридичної допомоги працюватимуть, щоб допомогти усім, чиї права порушуються. Ми не дозволимо  розглядати  себе як емігрантів, – ми є господарі в цій державі», – заявивВалентин Наливайченко.

Він наголосив, що робота таких приймалень є надзвичайно важливою та копіткою справою.

«Не зі слів знаю, як повинна працювати громадська приймальня, адже ще на консульськійслужбі в МЗСрозробляв концепцію прийому українськихгромадян за кордоном. Основні вимоги до роботи українських приймалень були – відкритість та особистийприйом. Також, керуючи СБУ, я ініціював проведення прийому громадян, – відзначив Наливайченко. – Робота Центрів юридичної допомоги – це правильнийпідхід для вирішення чималої низки правових питань, які люди не можуть вирішити самотужки».

Такі ж приймальніпочали працювати ще у двох районних центрах Тернопільщини  – КозовітаПідгайцях.

Графік роботи Центрів юридичної допомоги:

 

АДРЕСА

ЦЕНТРУ

ДНІ

ПРИЙОМУ

ГОДИНИ ПРИЙОМУ

м. Бережани, вул. Валова, 3а вівторок 1000-1400
м. Підгайці, вул. Бережанська, 11 четвер 1000-1400
смт. Козова, вул. Дорошенка, 4 п’ятниця 1000-1400

 

 

 

 

 

 

 

 

Іова відправили у столичний монастир

Випускники якої тернопільської школи вам найбільше сподобались на параді?