З 28 квітня по 1 травня у лісовому масиві між селами Антонівці на Тернопільщині та Гурби, що у Рівненській області відбулася ювілейна спортивно-патріотична теренова гра «Гурби-Антонівці»

Поділитися

З 28 квітня по 1 травня 2012 року у лісовому масиві між селами Антонівці на Тернопільщині та Гурби, що у Рівненській області відбулася ювілейна спортивно-патріотична теренова гра «Гурби-Антонівці», організатором якої є ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес». Гра традиційно проходить на терені де в травні 1944 року відбувся найбільший бій в історії Української Повстанської Армії.

Цього річна гра відбулася за підтримки Валентина Наливайченка, громадської ініціативи «Оновлення країни», Управління у справах сім’ї молоді та спорту ОДА, Тернопільської обласної та міської рад, Тернопільського обласного Молодіжного методичного центру та Спілки підприємців «Свій до свого по своє».

 

Щодо самої гри, то вона видалася дуже цікавою та непередбачуваною, нові правила додали неабиякої різноманітності. Майже до останніх хвилин не знали хто виявиться найкращим, та все ж перемогу отримав курінь «Жовті», який в основному складався з тернопільчан.

 

Під час закриття гри представники Ради Вищих Спостерігачів нагородили кращих вояків призами. Призовий фонд складав 10000 грн.

 

Як зазначив у своєму виступі Голова МНК Сергій Кузан: «Сьогодні наш терен 25кв. км., а завтра нашим тереном повинна стати вся Україна».

 

Учасники роз’їхалися задоволеними та щасливими, обіцяючи собі приїхати на гру наступного року.

 

Хочемо подякувати за підтримку нашим інформаційним партнерам : Інтернет газета “Про все”, Інтернет – газета Тернополя “ДОБА”, Новинний портал “Погляд”

 

Прес-служба ТОО МНК

 

На Тернопільщині 18 575 громадян безпідставно сплатили гроші за непотрібні послуги при отриманні довідок про несудимість

Тендерні закупівлі в сфері реконструкцій пам’яток архітектури