За тринадцять крадіжок – сім років неволі

Поділитися
  Нещодавно Чортківський районний суд виніс вирок 23-річному жителю райцентру, визнавши його винним у вчиненні крадіжок приватного майна. За те, що обікрав тринадцять помешкань, молодику доведеться відбути сім років за гратами.
Проблеми із Законом чоловік мав і раніше. Відсидівши шість років у місцях позбавлення волі, повернувся у рідне місто. Влаштувався на роботу. Та вести правильний спосіб життя довго не зміг. Невдовзі пристрастився до ігрових автоматів, а це, звісно, потребувало грошей. І щоразу суми зростали. Щоб заробити, вдався до звичного йому протиправного ремесла.
    Одного разу примудрився за ніч обікрасти три помешкання. Проникав до будинків через вікна в той час, коли господарі спали.
    Щоразу, вирушаючи на черговий злочин, брав з собою ніж – ним підважував замки чи завіси на вікнах та дверях. А ще на «справу» завжди взував білі кросівки та гумові рукавички. Нишпорячи у чужих помешканнях, не гребував нічим. Окрім грошей, ювелірних виробів, брав побутову техніку, спиртне і навіть солодощі.

Частину викраденого здавав в ломбард, решту збував на ринку. Отриманих нечесним шляхом грошей надовго не вистачало – одразу все програвав на автоматах.
Злочинну діяльність чортківчанина призупинили працівники районної міліції. Була доведена причетність затриманого чоловіка до скоєння тринадцяти крадіжок.
Районний суд визнав молодика винним за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України та засудив його до 7 років позбавлення волі.

Підвіз нечистого на руку пасажира

Наливайченко підтримав проведення гри «Легенда УПА»