Завтра у селі Білокриниця на Кременеччині відкриють одну з найпотужніших в Україні нафтобаз

Поділитися

Завтра офіційне відкриття бази зберігання та реалізації нафтопродуктів Підприємства «ЛУКОЙЛ-Україна» у м.Кременець Тернопільської обл., яка є однією з найсучасніших та найпотужніших на території України, і здатна забезпечити якісним паливом увесь Західний регіон.

Її загальний обсяг зберігання нафтопродуктів складає 15 тис. м3. Усі виробничо-технологічні процеси автоматизовано, що дозволяє контролювати точність наливання палива і формувати необхідну документацію в автоматичному режимі.  Контроль якості здійснює стаціонарна спеціалізована лабораторія. А завдяки прогресивному технічному оснащенню об’єкт відповідає найвищим вимогам екологічного контролю.

Серед останніх інноваційних розробок «ЛУКОЙЛ» – технологія вдосконалення якості автомобільних бензинів і дизельного палива, яке відповідає стандартам якості Євро-4 та Євро-5.

Кременецька нафтобаза є важливим інфраструктурним об’єктом для Тернопільської області, забезпечуючи місцевих жителів робочими місцями, заробітною платнею та соціальними гарантіями, а також здійснюючи усі необхідні відрахування до бюджету.

На урочистому відкритті будуть присутні перші особи ВАТ «ЛУКОЙЛ» та ПІІ «ЛУКОЙЛ-Україна», а також представники місцевих та обласних органів влади.

 

 

Назріває розкол у садівничому товаристві «Ювілейне»

9 червня відбудеться фестиваль-змагання «Дністрові перегони-2012»