Абоненти Київстар отримали «Номер за вибором»

Поділитися

«Київстар» розширює можливості послуги «Ексклюзивний номер» для препейд-абонентів функцією «Номер за вибором». Відтепер клієнти можуть замовляти персональні телефонні номери з будь-якої комбінації цифр, яка їм до вподоби.

Відтепер клієнти передплаченого зв’язку «Київстар» та DJUICE можуть отримувати телефонні номери, що складаються з особисто обраних цифр. Нова можливість послуги «Ексклюзивний номер» «Номер за вибором» дозволяє самостійно складати номери із власної комбінації цифр. Такий номер буде завжди до вподоби його володарю та легко запам’ятовуватися.

Замовлений «Номер за вибором» може складатися з будь-яких цифр за винятком комбінацій, що співпадають з телефонними номерами виду «Платиновий номер», «Золотий номер» або «Срібний номер».

Вартість замовлення становить 250,00 грн. Підключити послугу можна у найближчому Центрі Обслуговування Абонентів.

Усі тарифи наведені в гривнях із урахуванням ПДВ. Додатково зі споживачів утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% з вартості послуг, без урахування ПДВ.

Детальну інформацію можна отримати за телефонами 466 (дзвінки з телефонних номерів мережі «Київстар» не тарифікуються), (044) 466 2 466 (дзвінки з телефонних номерів мереж фіксованого зв’язку чи номерів мереж інших операторів мобільного зв’язку — згідно з діючими тарифами) та на Інтернет-сайті www.kyivstar.ua.

«Київстар» надає зручні та доступні послуги для комфорту клієнтів

Чому вчора у Тернополі пропало світло?

Плагіатор митрополита Мефодія (УАПЦ) спробує навчити чогось журналістів: як тирити відео з youtube?