Хто вгадає результат фінального матчу Євро-2012 отримає телевізор від Апостола Михайла!

Поділитися

Тернопільські вболівальники з нетерпінням очікую фіналу Євро-2012. Один із важливих мотивів цього – можливість виграти телевізор від Апостола Михайла.

Для цього кожен вболівальник повинен надіслати прогноз  результату фінального матчу Євро-2012 між збірними Італії та Іспанії на електронну пошту редакції тернопільської інтернет-газети “Про все” mashlankaboris@mail.ru

Якщо ж результат вгадає декілька вболівальників – переможця визначить жереб!

 

Нагадаємо, що у своїй групі  збірні Італії та Іспанії вже зустрічалися і зіграли у нічию 1-1.

На фінальний матч Євро-2012, який відбудеться 1 липня в Києві на НСК “Олімпійський”, у продажу залишилося близько 2 тис. квитків другої категорії. Про це повідомив директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, передає прес-служба представництва УЄФА в Україні.

За його словами, у продажу лишились квитки з квот футбольних федерацій фіналістів – Італії та Іспанії, і, згідно з правилами реалізації квитків на матчі Євро-2012, перейшли до української квоти.

За словами Лубківського, квитки розходяться з рекордною швидкістю. “Станом на ранок 29 червня у продаж також надійшло 1,5 тис. квитків третьої категорії вартістю 50 євро. Ці квитки було реалізовано за менше, ніж півдня”.

За даними УЄФА, 1 липня в міжнародному аеропорту “Бориспіль” чекають 220 чартерних рейсів на фінал Євро-2012.
***
Фінальний поєдинок розпочнеться о 21:45. Його обслуговуватиме португальський арбітр Педро Проенса.
***
На фінал Євро-2012, в якому зіграють збірні Іспанії та Італії, планують приїхати президенти Молдови, Таджикистану і Вірменії, а також прем’єри Угорщини та Молдови. Про це пише “Інтерфакс-Україна” з посиланням на джерело в Кабінеті Міністрів.

Зі слів співрозмовника, очікуються також представники керівництва Саудівської Аравії, Катару та Росії.

“Велика делегація планується від Польщі. Ми очікуємо присутності кількох польських міністрів, а також двох екс-президентів – Леха Валенси і Олександра Квасневського”, – розповів він.

Він також додав, що очікується приїзд голів парламентів низки держав, а також відомих іноземних політиків.

Як розповідає джерело, прем’єр Іспанії Маріано Рахой Брей, прем’єр Італії Маріо Монті та інші високопоставлені представники цих країн будуть вболівати за свої футбольні команди в ложі УЄФА.

Фінал Євро-2012 відбудеться 1 липня на київському стадіоні “Олімпійський”. У півфінальному матчі, що відбувся 27 червня, збірна Іспанії обіграла збірну Португалії 4:2, а 28 червня італійці виграли у німців з рахунком 2:1.

***

Головним суддею у фінальному матчі Євро-2012 між командами Іспанії й Італії буде португальський арбітр Педро Проенса. Про це сказано в офіційному прес-релізі УЄФА.

Він відсудив на чемпіонаті три матчі, у тому числі один за участю Іспанії (Іспанія – Ірландія, 4:0) і один – за участю Італії (Англія – Італія, 2:4).

Жоден із трьох матчів, які судила бригада португальських арбітрів на чолі із Проенса, не був складним для суддівства: він не призначив жодного пенальті й не показав жодної червоної картки.

Як святкували зелені свята у Тернополі (відеоспогад)

Сьогодні Кременець – столиця байкерів Східної Європи!!!