Місто Тернопіль починає жити не по закону, а по наявності «криші » в міській раді.

Поділитися

20 червня о 19.55 годині невідома особа з погрозами зателефонувала мені, Тарасу Білану та прозоро натякнула про те, що в мене  можуть бути проблеми із здоров’ям та життям.

Порада бути «здоровим та не кашляти» виникла через те, що громадська організація , яку я очолюю та партія «Батьківщина», членом якої я є  «пхають  свого носа» в процес незаконного будівництва на прибудинковій території по вул. Острозького, 19,21,23,25, та прилеглих будинків по вул. Пирогова.

З неофіційних джерел стало відомо , що «дашком» цього питання є  начальник одного з профільних управлінь міської ради – пані С.

Вміння останньої підставляти людей та  триматись на плаву при любій владі – викликає захоплення. Люди говорять, що вона пережила Левківа, пережила Заставного та й Надала переживе…

Але ближче до справи:

За підтримки  ТОГО «Тернопільські підсумки» за період з19.04.2012р. було направлено біля 45звернень. Результатом яких було зупинено будівництва (якби все було в порядку ніхто будівництво б не зупинив) та накладено штрафні санкції  на загальну суму біля 50000 гривень.

Розуміючи  непоступливу позицію громадян, які виступають проти будівництва, останнім повідомили про те, що «їх закатають в асфальт». А мені ,по телефону вищенаведене.

Я,  Білан Тарас Богданович:

  1. Усвідомлюю свої дії в цій справі.
  2. Повідомляю , про те, що останнім часом конфліктів в мене не було ні з ким, окрім СПД ФО Курила, що є забудовником даної території.
  3. Звернувся разом з громадянами   в міську раду з проханням створити комісію та  закріпити цю земельну ділянку за містом, з наданням  їй статус паркової зони або дитячого майданчика.
  4.  Стосовно питання погроз моєму життю та здоров’ю, то є відповідно оформлене звернення в міліцію, однак ще раз наголошую : ,  останнім часом конфліктів в мене не було ні з ким, окрім СПД ФО Курила , що є забудовником даної території.

 

З повагою,

Голова ТОГО «Тернопільські підсумки»                                                                   Тарас Білан

P.S. В наш чаc ніхто не застахований від подібного беззаконня. Сьогодні незаконно будують на прибудинковій території вул.Острозького, а завтра можуть будувати у дворі будь-кого іншого. Якщо є тернополяни, які не байдужі до майбутнього рідного міста, телефонуйте 0678805644. В єдності – сила !

Ми , варті кращого ніж те що маємо!

Дивіться 21 червня на тернопільському телеканалі ІНТБ документальний фільм «Вартовий держави»

Промоційний ролик Тернополя