На Козівщині упорядковували могили українських героїв

Поділитися

Акція «Героям слава!» пройшла на Тернопільщині в селі Конюхи Козівського району 16 червня 2012 р.. В рамках акції активісти Тернопільського «Молодіжного націоналістичного конгресу» упорядкували могилу хорунжого Українських січових стрільців Володимира Миколайовича Загульського та символічну могилу борцям за волю України.

«Метою акції є вшанування українських героїв, збереження історичної пам’яті та патріотичне виховання молоді. Для даної акції ми обираєм села Тернопільщині, де сьогодні знаходиться багато могили борців за волю України. Часто вони в неналежному стані або ж, взагалі, забуті, тому й потрібні подібні заходи» – зазначив голова Тернопільського «МНК» Віталій Вовк.

Акція «Героям слава!» на Тернопільщині проводиться громадською організацією «Молодіжний націоналістичний конгрес» за сприяння громадсько-політичного діяча Валентина Наливайченка.

Організатори висловлюють подяку громаді села Конюхи, особливо, отцю Василю та молоді із місцевої «Марійської дружини» за активну участь та допомогу в проведенні заходу.

“Відвага імені Івана Гавдиди” – табір волі та характеру!

Тернопільська особливість ремонту доріг