Стихія наробила багато шкоди лісам Тернопільщини

Поділитися

Стихія, яка нещодавно прокотилася Тернопільщиною, наробила багато лиха її мешканцям. У будівлі деяких селян залишилися без покрівель, кого добряче підтопило, що призвело до значних матеріальних втрат.

На жаль, і ліси Тернопільщини не залишилися без уваги сил природи. Добряче дісталося і лісам, які належать до державного лісового фонду, і іншим лісовим власникам.

Унаслідок природної стихії, яка пройшла 6-11 червня на території держлісфонду області, шквальними вітрами та вітровалами лісові пошкоджено лісові насадження на території Зборівського, Кременецького і Борщівського районів.

Наразі спеціалісти лісових відділів Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства, працівники держпідприємств, підпорядкованих управлінню обстежують лісові ділянки з метою визначення обсягів, термінів та методів проведення лісогосподарських заходів із ліквідації пошкоджень лісових насаджень внаслідок природних стихійних явищ на території області.

Аби провести обстеження насаджень та скоординувати дії підприємств щодо розробки пошкоджених лісових насаджень стихією, створено обласну комісію на чолі з першим заступником Тернопільського ОУЛМГ Ігорем Гуменюком, начальником відділу мисливського господарства, контролю та захисту лісу Євгеном Гуришем, головним спеціалістом цього ж відділу Іваном Приймачуком та головними лісничими держпідприємств, ліси яких зазнали пошкоджень, повідомили «Про все» у прес-службі Тернопільського обласного управління ЛМГ

Наливайченко пішов з «Нашої України» в Об’єднану опозицію

Рада відмовилась заборонити українцям “ходити” на порносайти