Іван Стойко: «Бій за Україну розпочався. Переможе український народ»

Поділитися

Саме так висловився народний депутат України Іван Михайлович Стойко 30 липня 2012 року після завершення з’їзду об’єднаної опозиції , на якому його висунуто кандидатом у народні депутати на чергові парламентські вибори по мажоритарному округу №167 .

Для Івана Михайловича Чортківський виборчий округ не є чужим. Адже народився І. Стойко на Тернопільщині, працював головою облдержадміністрації, тому проблеми кожного району області йому добре відомі .

Народний депутат поділився з нами бажанням якнайшвидше зустрітися з виборцями Півдня Тернопільщини, поділитися з ними своїми планами та поспілкуватися.

« Вже тільки ті перепони, які  виникли при проведенні з’їзду говорять самі за себе. Бій за Україну розпочався. Переможе український народ. Але, легко ,повірте, не буде. Для чинної влади сьогодні не існує писаних законів. Вона діє по «понятіях». Буде купувати, фальсифікувати, залякувати і т.д. Та ми все це переживемо. І вийдемо з цієї боротьби сильнішими, мудрішими, впевненішими. Ми їх не боїмося. Ми обов’язково переможемо.У нас просто немає іншого виходу.  Інакше ні діти, ні онуки нам цього не простять,» – зазначив Іван Стойко.

«Для здобуття перемоги ми не повинні взаємопоборювати один одного, а подолавши власні амбіції думати насамперед про долю держави. Вже дехто говорить про самовисунення, не погоджується з тим чи іншим кандидатом. Я розумію людські емоції. Але самовисуванці з різних таборів усі однозначно працюватимуть лише на Банкову, тобто на нинішню владу, а отже проти своєї держави, тому всі є «найманцями п’ятої колони»».

«Закликаю патріотичні політичні сили, кожного громадянина України усвідомити надважливість цьогорічних парламентських виборів для подальшої долі України та зробити правильний вибір, аби не довелося після того, як «закінчиться гречка – лити гіркі сльози та чухати потилицю, кланяючись вічному президенту України Януковичу та чужій Кремлівській державі»», – резюмував народний депутат.

Як правоохоронці знищують незаконні посіви маку на Тернопільщині

Опозиція впевнено перемагає злочинний режим?