Переможці конкурсу «Я не восьминіг Пауль, але знаю…» отримали свої призи від Руслана Кулика

Поділитися

12 липня в Бережанському краєзнавчому музеї в рамках проекту «Євро-2012 в Бережанах» відбувся черговий захід. Один з організаторів заходу Микола Проців проінформував про те, що проект продовжено до вересня 2012 року, і на виставку поступають нові експонати. Про «Євро-2012 в Бережанах» написала газета «Свобода» у США. Готуються нові експозиції: «Бережанці на матчах Євро-2012», «Бережанці-волонтери».

Галина Проців розповіла про «Футбольне ЕКО-2012» – Дністровський дитячий еколого-краєзнавчий табір “Край”, в якому цього року відпочило 29 бережанців. Від їх імені Павло Кучмійчук подарував для ФК «Бережани» сувенірну дудку, яку наші діти використовували у своїй «кримській фан-зоні».

Потім відбулося підведення підсумків другого туру конкурсу «Я не восьминіг Пауль, але знаю…». Жоден із 45 учасників не вгадав результату фінального матчу Євро-2012. П’ятеро учасників (Оксана Нестерова, Тарас Жеребецький, Максим Якуб’як, Ярослав Проців, Віталій Колодка) набрали по 5 очок, вгадавши чотирьох півфіналістів та переможця Євро-2012. За умовами проведення конкурсу було проведено жеребкування. Переміг Ярослав Проців, який отримав футболку збірної України від спонсора конкурсу громадського та політичного діяча нашого краю Руслана Кулика.

Четверо фіналістів та 8 учасників (Павло Мельничук, Олег Пастух,  Володимир Савочка, Петро Семеняк, Володимир Пересада, Галина Проців, Михайло Подуфалий, Степан Жеребецький), які набрали по 4 очки, отримали пам’ятні призи із символікою Євро-2012 від Бережанського краєзнавчого музею (пам’ятні монети, двомовний ілюстрований журнал “Ukraine-2012” інформаці́йного центру «Україна-2012», книги по футболу).

Редактор газети «Номер один» (Тернопіль) Віталій Попович розповів про роботу над книгою «Нива» (Тернопіль) – 30 років», про деякі моменти в історії футболу на Бережанщині.

У заході взяла участь інспектор відділу культури та туризму Бережанської РДА Олена Мельничук, голова районної федерації футболу Нестор Колодка, голова  тернопільської обласної організації політичної партії «Українська платформа «Собор» Руслан Кулик, Віталій Попович, директор РЦ ФЗН «Спорт для всіх» Володимир Савочка, голова БМГО «Рідне місто» Володимир Якимів.

 

На фото: Приз за перемогу в конкурсі знавців футболу, фірмову футболку збірної України, замість Ярослава Проціва, котрий не зміг бути на нагородженні, отримує його мама Галина Проців (фото В. Поповича)

На Тернопільщині секретар сільської ради відповідатиме за земельні оборудки

Тернопільським журналістам пропонують екстрім-розвагу в … колонії