Підсумки роботи Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за І – півріччя поточного року

Поділитися

Прес-конференція на тему: “Підсумки роботи Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за            І – півріччя поточного року”

           У середу 26 липня о 14:30 год. відбудеться прес-конференція на тему: “Підсумки роботи Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за І – півріччя поточного року” за участю виконуючого обов’язки голови Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Куйбіди Тараса Ярославовича.

 

Крім того, під час заходу буде оголошено про вжиті відділенням заходи, щодо виявлення та припинення фактів :

 

антиконкурентних узгоджених дій окремих суб’єктів господарювання, які стосуються спотворення результатів тендерів під час проведення процедур закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти.

 

–  недобросовісної конкуренції  окремих суб’єктів господарювання у вигляді поширення інформації, що вводить в оману споживачів (неправомірне застосування на етикетках ковбасних виробів назв ковбас традиційного асортименту, що створювало у споживачів уявлення щодо придбання товарів, які виготовлені за державними та міждержавними стандартами тощо.

Вказані питання  належать до пріоритетних напрямів роботи органів Антимонопольного комітету України.

Місце проведення: Тернопіль, вул. Лисенка, 20а ,4-й поверх.

Тривалість заходу-40 хв.

Завдяки втручанню прокуратури Тернопільського району працівникам виплачено майже чверть мільйона гривень заборгованої зарплати

Нарешті у Тернополі оштрафували найбільших здирників і хабарників