Прокуратурою Тернопільщини в інтересах держави стягнуто майже півмільйона гривень

Поділитися

Прокуратурою Тернопільської області, шляхом використання представницьких повноважень,  відшкодовано в інтересах держави майже  півмільйона гривень податку на додану вартість.

Один із пріоритетів діяльності органів прокуратури Тернопільщини – поповнення держбюджету та інших державних цільових фондів. Наведене є запорукою  ефективного функціонування усіх державних інституцій, своєчасного проведення відповідних соціальних виплат і передбачених видатків.

З цією метою, прокуратура Тернопільської області звернулась до суду із позовною заявою в інтересах держави в особі Тернопільської обласної державної податкової інспекції до одного із товариств з обмеженою відповідальністю про стягнення 422,2 тис. грн. заборгованості зі сплати податку на додану вартість. Постановою Тернопільського окружного адміністративного суду задоволено позовну заяву прокуратури області і стягнуто вищевказану заборгованість.

Окрім цього, постановою Господарського суду Тернопільської області задоволено позовну заяву прокуратури Тернопільської області в інтересах Державної екологічної інспекції в області до одного із виробничих управлінь водоканалу про стягнення 45,6 тис. грн. збитків, завданих скидом забруднюючих речовин.

 

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

На футбольних поєдинках чемпіонату Європи з футболу в Україні та Польщі побувало близько 1,5 мільйона глядачів

Архієпископ Тернопільський і Бучацький Нестор відзначив Кулика Руслана почесною Грамотою