Тернопільські спортсмени ввійшли до складу Олімпійської збірної України

Поділитися

До складу збірної спортсменів-учасників Ігор ХХХ Олімпіади 2012 року в Лондоні включено двох представниць Тернопільщини. Це – Заслужений майстер спорту з вітрильного спорту Ольга Маслівець, для якої лондонська Олімпіада є четвертою в спортивній кар’єрі та майстер спорту України міжнародного класу з фехтування Олена Кривицька.

21 липня 2012 року з 18 до 23 години у м. Києві відбудеться Урочиста церемонія проводів олімпійської збірної команди України на Ігри ХХХ Олімпіади в м.Лондон (Великобританія).

До речі, 14 липня цього року територією Тернопільської області пройшла Всеукраїнська естафета олімпійського вогню “Передай вогонь перемоги!”, присвячена участі спортсменів України в Олімпійських Іграх. Факелоносці Івано-Франківщини передали олімпійський вогонь на кордоні з Тернопільською областю в Монастириському районі.

Урочистими заходами на олімпійську тематику вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл спільно з громадськістю області зустрічали десять факелоносців в Монастириську, Бучачі, Чорткові, Борщові та Скалі-Подільській. Далі вогонь було передано представникам Хмельниччини.

Фінішуватиме олімпійська естафета 21 липня о 18 годині на Майдані Незалежності в м. Києві.

Управління з питань фізичної культури і спорту
облдержадміністрації

Арт-проект “Люди і квіти”

Губернатор Тернопільщини підставив Президента України