У пошуках наживи обкрадав односельчан

Поділитися

Повідомлення про крадіжки до співробітників Козівського райвідділу міліції почали надходити від місцевих жителів. Невідомий вночі нишпорив у приватних господарствах і виносив звідти чуже добро. Міліціонери оперативно встановили, що до цих вилазок причетний 28-річний мешканець селища, який, до речі, уже мав проблеми із Законом.
Небайдужий до пиятики чоловік ніде не працював, а на чарку гроші потрібні… Згадалися старі кримінальні «університети». Добре вивчивши злодійську науку, зайвий раз намагався не ризикувати: брав лише те, що можна було легко винести та швидко продати. Якось пізнього вечора проник до гаража односельців, зірвавши навісний замок. Та «візитера» сполохали господарі, які увімкнули в помешканні світло. З місця злочину втікав скоренько, правда, не випустив з рук те, що встиг прихопити, — дві «болгарки» та алюмінієвий бідон. За чуже майно вторгував 250 гривень. Наступного разу «погосподарював» у підвалі чужої новобудови, куди заліз через вікно. Викрав три кілограми мідного дроту та алюмінієвий посуд, які також легко збув, а гроші витратив на власні потреби. Хто знає, скільки би ще ниточка вилася, якби міліціонери не вийшли на слід молодика.
Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, а правоохоронці перевіряють його на можливу причетність до інших злочинів. Порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Через зливи та сильний вітер в Україні знеструмлено понад 400 насерених пунктів

На Тернопільщині начальника управління викрито у хабарництві