В оновленому УДАРівцями парку «Соснина» відсвяткували Купала

Поділитися

Жителі Шумська та гості міста відсвяткували Івана Купалав парку «Соснина», який напередодні свята оновлено силами активіста партії «УДАР Віталія Кличка», представника благодійного фонду «Мрії збуваються» Віталія Ломаковича та керівника Шумської районної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Володимира Якушевського. До акції з відродження зеленої перлини міста приєдналися молодь і волонтери райцентру та навколишніх сіл.

Під час свята діти першими випробували нові гойдалки на міцність. Найменші жителі Шумська гойдалися на них аж до завершення купальського дійства. Вони також з чималим задоволенням будували замки у новеньких пісочницях. У той же час старше покоління відпочивало в щойнопоставлених альтанках, адівчата наввипередки пускали у воду вінки з оновленої пляжної смуги і дуже хвилювалися, аби їхній вінок не віднесло далеко течією.

Віталій Ломакович під час святкового дійства привітав всіх присутніх із святом. «Приємно бачити усміхнені і щасливі обличчя шумчан. Ми доклали максимум зусиль, щоб ви мали можливість ще не раз зібратися тут для святкування чи відпочинку, адже проявляти любов до рідного краю потрібно конкретними справами. Закликаю всіх жителів Шумська долучатися до інших екологічних акцій фонду «Мрії збуваються» і разом з нами покращувати стан довкілля», – додав активіст партії «УДАР Віталія Кличка».

Наприкінці свята після танців, ігор і співів запалало купальське вогнище.

Прес-служба ТОО ПП «УДАР Віталія Кличка».

“Зборівський кандидат” в депутати від опозиції Володимир Бойко: чим “дихає” і що думає (відео)

Минулого року губернатора Тернопільщини з Чагарів привезли як мішок бараболь. А як цього року забавлялись? (відео)