Завдяки фонду «Галичина-Волинь» у Криму відпочили 100 дітей із Підволочищини

Поділитися

100 маленьких відпочивальників із Підволочиського району,  повернулися цієї неділі із відпочинкової бази «Зоряний берег» під Севастополем. Мандрівку їм, як перед тим  і іншим 400 хлопчикам та дівчаткам із Кременецького, Шумського, Збаразького та Лановецького району,  організував та оплатив фонд Володимира Клименка «Галичина – Волинь». Переваги  до цієї незабутньої подорожі із ровесниками, мали відмінники навчання, призери олімпіад, переможці шкільних  та регіональних конкурсів, діти із соціально-незахищених сімей а також  діти-сироти.

Чотирнадцять днів моря та  сонця – велике свято дитинства. Нові друзі, нові адреси у записниках та номери у мобільниках. Вчорашні «мамині дітки» надзвичайно подорослішали за час відпочинку, набрались сил та вражень. Важко повірити у наш час у доброго чарівника, та про це яскраво свідчать щасливі очі дітей  на світлинах, які в чудеса уже повірили. Повірили на ціле життя.

Наливайченко: Податкова атака на ТВі повертає в Україну сценарій 2004-го року щодо 5-го каналу

14 липня 2012 року о 10 годині в приміщенні Центру комунікацій (вул. Кардинала Й. Сліпого, 7, 4 поверх) відбудеться прес-конференція про підготовку до ІІ Кубка Західної України з «STREET WORKOUT».